Nem találom a csiklómat?
Figyelt kérdés
Bocsi, lehet hülyének néztek, meg is értem, de tényleg nem találom... több képen láttam, hogy ahol a kisajkak találkoznak, ott van a csikló, ami egy kb babszemnyi pici kidudorodás... De nekem ilyen "saláta" jellegű ott lent, azaz a kisajkak így "kilógnak" és már tükörben is néztem és nem találom hol van a csiklóm, ez normális vagy ott van csak én nem látom? Vagy valamit rosszul tudok?
Egy kétségbeesett lány...
2017. nov. 16. 20:16
1/13 anonim válasza:
A csiklód a húgycsőnyílásod felett van szinte közvetlenül..és nem csak hogy kidudorodik de az egy olyan hiper érzékeny ,,babszem,, hogy azonnal be tudsz indulni ha izgat(od)ják. Szóval lehetetlen hogy ne találd meg.
2/13 anonim válasza:
Az, hogy a kisajkaid mekkorak, nem fugg ossze azzal, hogy hol a csiklod, plane azzal nem, hogy van-e. Ez alkati adottsag, nem jobb vagy rosszabb a kilogo kisajak, mint a kisebb kisajak. Lehet, hogy nagyon fiatal vagy meg es meg nem erzekeny a csiklod. De ha ott matatsz az ujjaddal kitartoan, akkor talalsz majd egy pontot, amit nagyon jol esik birizgalni. Na az az :)
3/13 A kérdező kommentje:
Amúgy 15 éves vagyok, nem tudom ez mennyire számít fiatalnak :D
2017. nov. 17. 13:44
4/13 anonim válasza:
Akkor szerintem meg lesz az;) Keresgelj szorgalmasan, a hugycso kornyeken, ha kitartoan birizgalod a kezeddel azt a teruletet, akkor elobb-utobb erezni fogod. De ne csinald durvan, mert akkor egy ido utan fajni fog. Ne izgulj, minden OK veled valoszinuleg! Es foleg ne ess ketsegbe!
5/13 anonim válasza:
Felülről lefelé: csikló, húgycsőnyílás, hüvelybemenet. A kisajkak felett keresd.
6/13 anonim válasza:
Ohhh neh.....de arra senki se gondolt hogy mi történne ha leesne? Nézz körül a szobádban...ha szerencséd van akkor meglesz!!!!
7/13 anonim válasza:
Előbb ismerd meg a tested.Nem hinném hogy nem találod a csiklódat ha tudod mi az és merre található.Van rajta egy fityma ami elfedi...
8/13 hosszúhajú válasza:
ne szárazz kézzel keresd, mert úgy nem igen fogod érezni, hanem előtte valami síkosítóval alul dörzsöld be
9/13 Scav válasza:
Étolaj is jó síkosításnak, nem lesz tőle semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!