Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elveszett a tamponon. Tegnap...

Elveszett a tamponon. Tegnap delutan felhelyeztem es nem talalom? Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

nem log ki a szal, nem erzem hogy bennem van vagy olyan melyen van

mit csinaljak most?

a felhelyezes ota ketszer is voltam nagy wc-n

lehet hogy kiesett kozben?

2017. aug. 11. 11:19
 1/10 A kérdező kommentje:

felnyultam de semmi, be vagyok szukulve nagyon elszedultem

kozben jon ki belolem a ver

ha bennem lenne elszivna vagy megtelt es nem?

2017. aug. 11. 11:20
 2/10 anonim válasza:
54%
Lehetséges. De szerintem menj orvoshoz,nézesd meg.
2017. aug. 11. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Nem hallottam még olyanról, hogy nagy wc-zés közben kicsúszna a tampon, de ki tudja...? Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, nehogy bajod származzon belőle! Szerintem nem Te lennél az első nő, aki ilyen problémával fordul a segítségéért.
2017. aug. 11. 11:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm járt úgy, hogy neki elszakadt a szál, majd úgy csinált a wc-én, mintha nagy wcnie kellene és erőlködött benyúlt és kitudta venni.

Nálad valószínűbb, hogy egy nagy wczésnél már kicsusszant.

2017. aug. 11. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:
Én reggelente szoktam úgy járni, főleg az első napokon, hogy az este felhelyezett tampon a reggeli wc-én kicsúszik.
2017. aug. 11. 11:41
 6/10 A kérdező kommentje:

most eloszor hasznaltam tampont kb 1 ev ota

szerintem kicsuszott mert most betetettem egy masikat es ezt erzem hogy bent van

akkor a masikat is ereznem kellene

meg olyan melyre nem dughattam ha most hasznalom kb. eloszor

2017. aug. 11. 11:41
 7/10 A kérdező kommentje:
ha bent is van egy ido utan kiesik szerintem ....
2017. aug. 11. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:

A megtelt tampon átereszti a vért. Nekem soha nem esett ki még akkor sem, ha áteresztette a vért.

Ha mélyen belül van, akkor nem érzed.

Nyomj, hátha kifelé mozdul és eléred az ujjaiddal. Nekem ez bejött, amikor egyszer nem találtam a kihúzó szálat és ezért tettem be még egyet. Gondoltam, ha nincs szál, nincs semmi sem bent. Hát tévedtem.

Ami nyomra vezetett, hogy éjszaka azt álmodtam, hogy van valami mélyen a hasamban.

Szerencsém volt. Ha bennem marad, akkor pár napon belül oszlásnak indul és megmérgez.

Célszerű orvoshoz menni, ha nem tudod, ott van vagy nincs.

2017. aug. 11. 12:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem is csusszant már ki amikor nagyon megtelt éjjel, lehet kiesett és észre sem vetted. Ha felnyúltál és nem érzed, akkor szerintem nincs ott, hiszen a hüvely nem olyan hosszú, hogy ne éreznéd a tampont.
2017. aug. 11. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:

A hüvely nem egy végtelen alagút, nem veszhet el csak úgy benne egy tampon. Mozgás során eltolódhat, de nem tud átjutni se a méhnyakba, se más testrészbe. Ha már megtelt vérrel, nedvességgel, akkor magától is kijön, ha leguggolsz, és nyomsz egy kicsit.

De ha jól benyúlsz és semmit sem érzel, akkor már nincs ott.

2017. aug. 11. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!