Felrepedt a csikló felett a bőr, mellékelek képet, mi ez?
Ez már kb. az 5. alkalom, hogy ez van.. Mondjuk 1-2 havonta előjön és pár napig tart vagy egy hétig. Arra leszek figyelmes, hogy fájni kezd eléggé, ha hozzáérek (akár sétánál egymáshoz ér a bőr vagy ha törölközöm, kitörlöm stb.) mintha égne, mintha egy horzsoláshoz hozzáérnénk. Most bekentem neogranormonnal, bár a felrepedt rész mintha taszítani a krémet, érdekes. Mitől lehet ez? A párommal vagyok csak együtt, 4 éve mással nem voltam, de az elmúlt 2-3 hétben vele sem voltam együtt és ez a dolog meg 2 napja jött elő. 21 éves vagyok. Fogamzásgátlót szedek, bár szerintem ez nem számít a jelnlegi témában. Volt valakivel már ilyen, van valakinek ötlete?
nem szeretnél nem szeretnél....
a punci tele van bacikkal, bármikor bejuthat egy oda nem illő baktérium aztán majd lerohad az egész alfeled, ezt szeretnéd?
ne légy gyerekes, menj el orvoshoz.
21 évesen nem lehetsz ennyire értetlen és ostoba... Ezen az oldalon senki sem orvos. Senki se fogja tudni neked megmondani, mi bajod, és hogyan kezeld házi praktikákkal. Ez egyáltalán nem az a dolog, amit halogatni kellene. A saját érdekedben kellene felfognod ennek a súlyát.
Amúgy. Csak egy kérdés. Azért szedsz fogamzásgátlót, mert ezzel védekezel? Mert akkor a barátodat sem ártana dokihoz küldeni, az eredményekig pedig nem kellene szexelni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!