Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Felrepedt a csikló felett a...

Felrepedt a csikló felett a bőr, mellékelek képet, mi ez?

Figyelt kérdés

[link]

Ez már kb. az 5. alkalom, hogy ez van.. Mondjuk 1-2 havonta előjön és pár napig tart vagy egy hétig. Arra leszek figyelmes, hogy fájni kezd eléggé, ha hozzáérek (akár sétánál egymáshoz ér a bőr vagy ha törölközöm, kitörlöm stb.) mintha égne, mintha egy horzsoláshoz hozzáérnénk. Most bekentem neogranormonnal, bár a felrepedt rész mintha taszítani a krémet, érdekes. Mitől lehet ez? A párommal vagyok csak együtt, 4 éve mással nem voltam, de az elmúlt 2-3 hétben vele sem voltam együtt és ez a dolog meg 2 napja jött elő. 21 éves vagyok. Fogamzásgátlót szedek, bár szerintem ez nem számít a jelnlegi témában. Volt valakivel már ilyen, van valakinek ötlete?

2017. dec. 26. 22:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
36%
Miért nem mész el bőrgyógyászhoz? vagy nőgyógyászhoz?
2017. dec. 26. 22:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretnék, nem szeretek dokihoz járni és nem elviselhetetlen. Pár nap múlva elmúlik. Tudom, nem ez a helyes hozzáállás, de ilyen vagyok. Hátha van itt valaki, aki tud segíteni, valami hasznosat mondani.
2017. dec. 26. 22:45
 3/14 anonim ***** válasza:
39%
Az első mondott hasznosat. Menj orvoshoz. Ennyi idősen ezt a felfogást el kéne felejteni. Legyen eszed!
2017. dec. 26. 22:48
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Menj el nőgyógyászhoz !! Lehet valami vitamin hiány stb... jobb ha orvos látja !
2017. dec. 26. 22:51
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

nem szeretnél nem szeretnél....

a punci tele van bacikkal, bármikor bejuthat egy oda nem illő baktérium aztán majd lerohad az egész alfeled, ezt szeretnéd?

ne légy gyerekes, menj el orvoshoz.

2017. dec. 26. 23:19
 6/14 A kérdező kommentje:
Lehetne, hogy valaki a kérdésemre is válaszol? Felfogtam, hogy orvos kéne. Lehet, majd elmegyek, de egyelőre a kérdésem az volt, hogy volt-e már ilyen valakinek és/vagy tudja-e, mi okozhatta. Ha lehet, erre válaszoljatok, ne orvoshoz küldjetek. Tudom, hogy azt kéne, tudom, hogy az orvos válaszolhat csak biztosan a kérdésemre, de én most mégis titeket kérdezlek.
2017. dec. 26. 23:44
 7/14 anonim ***** válasza:
10%

21 évesen nem lehetsz ennyire értetlen és ostoba... Ezen az oldalon senki sem orvos. Senki se fogja tudni neked megmondani, mi bajod, és hogyan kezeld házi praktikákkal. Ez egyáltalán nem az a dolog, amit halogatni kellene. A saját érdekedben kellene felfognod ennek a súlyát.

Amúgy. Csak egy kérdés. Azért szedsz fogamzásgátlót, mert ezzel védekezel? Mert akkor a barátodat sem ártana dokihoz küldeni, az eredményekig pedig nem kellene szexelni sem.

2017. dec. 26. 23:56
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
lehet ,hogy száraz a bőröd nem gondolod ?? szoktatok sikosítót használni ??
2017. dec. 27. 00:01
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Senki sem fogja tudni így megmondani, hogy pontosan mi okozza, de a dokit meglátogathatnád tényleg, addig vagy vele úgy hogy nem zavaró míg valami komolyabb fertőzést be nem szedsz.
2017. dec. 27. 00:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy msot ahogy meglestem emgitn szerintem elég száraz lehet a bőrőd, az ajkaid melletti fehéres részek ezt mutatják.
2017. dec. 27. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!