Nem részletezném mi a problémám, lényeg, hogy orvoshoz kell fordulnom. Viszont az a helyzet, hogy még szűz vagyok, de többször megujjaztak. Ha a doki rákérdez, hogy szűz vagyok e még, nyilván azt mondom hogy igen, mert az vagyok, de érdemes hozzátenni az ujjazást? befolyásolja ez a vizsgálat menetét? Nem szeretném, hogy végbélen keresztül vizsgáljanak, ezt is meg lehet beszélni vele, vagy ujjazás miatt természetesnek veszi a hüvelyi vizsgálatot?
Kedves első! Az ilyen megjegyzéseket légyszíves tartsd meg magadnak! 17 éves vagyok mellesleg, talán akkora baj, hogy 2 hónapos kapcsolatban nem adom oda magam azonnal?
2017. dec. 24. 14:33
2/15 anonim válasza:
Én biztos hüvelyi vizsgálatot kérnék,tudod mennyi bacilus van egx ujjon?
#1-es:ne magadból indulj ki
2017. dec. 24. 14:33
3/15 anonim válasza:
#2: Szóval 2 hónapon belül szerinted teljesen okés, ha egy szűz tinilányt megujjaznak? A mai kislányokban semmi tartás nincs, te sem vagy kivétel, függetlenül attól,hogy az ujja járt-e benned vagy más. Mondom úgy,hogy énis alig vagyok idősebb.
Ha már erre van eszed, lehetne arra is,hogy megmondod, nincs szűzhártyád, mert ujjal önkielégítesz. Le van tudva, mert a dokinak teljesen mindegy lesz,hogy te ujjazod -e magad vagy más.
2017. dec. 24. 14:45
4/15 anonim válasza:
szia, ilyet ne mondj neki.
miert kell orvoshoz menned?
a lanyommal is voltunk hüvelykeneten mikor még szűz volt.és nem vizsgalta meg, csak pálcát beugott és levett kenetet.ha csak kenetre kell menned akkor csak a palcaval leveszi.ha fáj a hasad, az már lehet mas tészta.
2017. dec. 24. 15:02
5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell elmagyaráznom, hogy 2 hónap után mi okés és mi nem. Nekem a szex nem, más igen. A kérdésem viszont továbbra is az, hogy számít-e?
2017. dec. 24. 15:02
6/15 anonim válasza:
jaj nekem
és 17 évesen az miért gond ha pl szexel folyamatosan?
én nemtom ki hol él, de a mi giminkben a 15 évesek zöme aktívan nyomja ...
2017. dec. 24. 15:03
7/15 anonim válasza:
ha fertözésed van, és furcsalja a a doki h hogy lehet ha meg szűz vagy, mondhatod, h wellnesezni voltal, meleg vizes termalban.ott is össze lehet szedni barmit.ennyi
2017. dec. 24. 15:03
8/15 anonim válasza:
Ha még szűz vagy,akkor úgy fog kezelni,nem számít,hogy megujjaztak-e vagy sem.Szóval nem kell elmondani.
2017. dec. 24. 16:15
9/15 anonim válasza:
A barátod nem az eszedért szeret, az fix.
2017. dec. 24. 16:55
10/15 anonim válasza:
Szűz vagy, a dokinál elég ennyit mondani. Fertőzést bárhonnan össze lehet szedni, nem kell hozzá szexelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!