Az elso menstruációm tobb mint egy hetig tartott ha majd beall akkor ez a szam majd lecsokkenhet?
3-10 napig tart. Nem feltétlenül fog csökkenni. Próbáld ki a tampont, az sokkal nagyobb konfortérzetet ad, mint a betét, és kevesebb az esély az átázásra (tudsz alá tenni egy betétet, ami így "második védelmi vonal"-ként funkcionál).
21N
Nekem 14 év után is 7-8 napos, sőt, a nők 95%-nak nem múlik el 4 nap alatt. Egyébként nyugi, új még a dolog, majd ha kicsit "beletanulsz" akkor lazábban fogod venni.
Első félév nekem is szar volt, rettegtem, mindig, hogy átázok, stb., aztán kitapasztaltam.
Tök jó volt, egészen addig, míg el nem kezdtem szexelni, mert onnantól erősebb lett, több és azóta piszkosul tudok görcsölni :(
* utolsó vagyok
Az kimaradt hogy mióta átlag 4 napig tart a menstruációm azóta sokkal gyengébb is és már van hogy egy betét elég lenne majdhogynem egész napra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!