Kesik a menstruaciom? Sose fordult meg elo ilyen.
Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy... 4. napja kesik a havi verzesem. Terhes biztosan nem vagyok mert lannyal elek egyutt 6 eve. A fajdalom az megvan, nem olyan eros, de erzem, hogy letezem fogalmazzunk igy :D
Frontint szedek 0.25mg-ost alkalomszeruen mert panikzavart diagnosztizaltak nalam. A dokim annyit mondott, hogy varjak januarig, ha a januari sem jon meg akkor hormonvizsgalat mert a pajzsmirigy lesz a ludas az ugye okozhat panikrohamokat is es kimaradast is (tulsuly is van nemi).
A frontin okozhat ilyet? Az ijeszt meg leginkabb, hogy a fajdalom tompan, de megvan, viszont nem jon semmi. Feher szagtalan valami jon es ennyi :(
Koszi elore is a valaszokat. 27/L
4 nap késésen minek aggódni?! 27 évesen ennél lehetnél tájékozottabb a témában.
21N
A frontin igenis belenyulhat. En is ugyan ugy 0,25-ost szedtem es nekem a verzes erossegebe volt valtozas(nagyon megerosodott), raadasul a fajdalmat is olyan erosre tornazta h ajulas kerulgetett. Pedig korabban sosem fajt ennyire. Amiota nem szedem normalis modon jott meg.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!