Két hete késik a menstruációm és nagyon aggódom, mert ilyen még soha nem fordult elő velem! Vérzés helyett barnázás van és szúró petefészek fájdalom. Tapasztalt már valaki hasonlót?
És neked az orvos mit mondott, mitől lehet? Nekem azt mondta, semmi rosszat nem lát, majd megjön, de persze, hogy aggaszt, még soha nem voltam így.
Stresszes típus vagy, sokat idegeskedsz? Én igen, de amint írtam, nem akarom a menzeszem felborulását is arra fogni. :-)
Mondjuk én már 15 éve menstruálok, uh. nekem ez a jelenség szokatlan, mindig pontosan jött meg eddig (+,- egy-két nap eltéréssel).
Tudom, hogy lehet a stressztől, életmódváltástól, de az ember azért aggódik, ha olyat tapasztal, amit előtte soha!
A fogamzásgátló tablettáról meg annyit, hogy az orvosok nagyon "erőltetik", de nekem a volt barátom azt mondta, hogy ő mint orvos ajánlja a betegeinek, de a barátnőjével nem vetetné be..... Biztosan sok jó hatása is van (nemcsak terhesség megelőzés), de ugyanannyi rossz is - ha nem több -.
Mindenesetre nagyon köszönöm a válaszod és jó egészséget kívánok! :-)
Huh 15 év :/ én már most beleőszülök. Igen hallottam egy pár mellékhatásról pl aki 7 vagy 8 évig szedi egyhuzamban emlőrákja lehet, meg még nem tudom mi alakulhat ki.
Szintén kívánom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!