Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előzőleg is nők válaszát...

Előzőleg is nők válaszát várom! 15 éves vagyok.1,5 éve menstruálok. Már menstruációm elött is fehér folyásom van minden eggyes nap mitöl van ez?

Figyelt kérdés
Mér több mint 2 éve minden nap van a bugyimba fehér, kellemetlen szagu folyás.mi lehet ez?! Segitség! Mi ez?
2017. dec. 10. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg mindig, vagyis két menzesz között is, akkor azonnal keress fel egy nőgyógyászt!
2017. dec. 10. 10:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen mindig... de mitől lehet?
2017. dec. 10. 10:31
 3/6 anonim válasza:
Több oka is lehet. Gomba, gyulladás... Mindenképpen menj el egy nőgyógyászhoz. Ez nem szégyen, nyugodtan beszéld meg anyukáddal is.
2017. dec. 10. 10:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem érték egyet az első 2 válaszolóval. A fehérfolyás a hüvely öntisztító folyamata. Sok nőnek van minden nap egy bizonyos mennyiség, ez nem feltétlenül jelent fertőzést. Nekem is minden nap van, mégsincs semmi bajom. A szaga meg... Nyilván van egy bizonyos szaga, mivel ez egy testnedv, nem lehet rózsaillatú. Ha nincs semmi panaszod, akkor ez teljesen normális, semmit nem kell vele csinálni.
2017. dec. 10. 11:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a 3. Válaszolonak. Más panaszom nincs...
2017. dec. 10. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor nincs semmi bajod. Nyugi. :)

3. voltam.

21N

2017. dec. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!