Előzőleg is nők válaszát várom! 15 éves vagyok.1,5 éve menstruálok. Már menstruációm elött is fehér folyásom van minden eggyes nap mitöl van ez?
Figyelt kérdés
Mér több mint 2 éve minden nap van a bugyimba fehér, kellemetlen szagu folyás.mi lehet ez?! Segitség! Mi ez?2017. dec. 10. 10:25
1/6 anonim válasza:
Ha tényleg mindig, vagyis két menzesz között is, akkor azonnal keress fel egy nőgyógyászt!
2/6 A kérdező kommentje:
Igen mindig... de mitől lehet?
2017. dec. 10. 10:31
3/6 anonim válasza:
Több oka is lehet. Gomba, gyulladás... Mindenképpen menj el egy nőgyógyászhoz. Ez nem szégyen, nyugodtan beszéld meg anyukáddal is.
4/6 anonim válasza:
Nem érték egyet az első 2 válaszolóval. A fehérfolyás a hüvely öntisztító folyamata. Sok nőnek van minden nap egy bizonyos mennyiség, ez nem feltétlenül jelent fertőzést. Nekem is minden nap van, mégsincs semmi bajom. A szaga meg... Nyilván van egy bizonyos szaga, mivel ez egy testnedv, nem lehet rózsaillatú. Ha nincs semmi panaszod, akkor ez teljesen normális, semmit nem kell vele csinálni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a 3. Válaszolonak. Más panaszom nincs...
2017. dec. 10. 11:58
6/6 anonim válasza:
Akkor nincs semmi bajod. Nyugi. :)
3. voltam.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!