Mitől vérezhetek ujjazás közben?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, de masztizni szoktam rendszeresen. A napokban vettem észre, hogy miközben ujjazom magam enyhe vérzésem van. Nem fáj. Felsérthettem magam? Vagy a szűzhártyám? Semmilyen eszközt nem használok, csak ujjakkal csinálom.2017. dec. 17. 21:43
1/5 anonim válasza:
Hát már lehet hogy nemvagy szűz😁
Arra nemgondoltál hogy a szűzhártya nagyon vékony és ujjal is "eltudod veszteni"?
2/5 anonim válasza:
Addig szuz, mig f**z nem jart benne.
3/5 anonim válasza:
Elviekben igen, de a gyakorlatban nem feltétlen.
4/5 anonim válasza:
Első, nem beszélj ostobaságot. Egy nő addig szűz, amíg aktust nem létesít egy férfival. Az lényegtelen, hogy a szűzhártya mikor szakad el.
Kérdező! Valószínűleg felsérted magadat. Ez a nyálkahártyának egyáltalán nem tesz jót, mert fogékonyabb leszek a fertőzésekre. Úgyhogy próbáld meg óvatosabban csinálni.
21N
5/5 anonim válasza:
A szuzhartyanak nem szakadnia kell hanem tagulnia, ha szakad akkor ott a partner valamit rosszul csinal.
Sajnos ennyiből nem tudhatjuk mi állhat e mögött, ha nagyon aggódsz nézz el orvoshoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!