Mitől vérezhetek szex közben?
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el szexuális életet élni párommal. A legutóbbi közösülés közben azonban véreztem,viszont nem fájt,semmilyen kellemetlen érzést nem éreztem. Aktus után egyáltalán nem véreztem,csak közben. Mitől lehet ez? Eddig 2x fordult elő. Lehet,hogy nem nedvesedem be eléggé, es félsért?2017. dec. 4. 11:39
1/7 anonim válasza:
mlég az ekehjén belefér néha egy kis vérzés.
3/7 anonim válasza:
két dologtól is vérezhetsz. Az egyik a durvaság, vagyis hogy felsérti a nyálkahártyádat. De azért ezt éreznéd, hogy fáj.
A másik a méhszájseb.
Ha ismét előfordul vérzés, irány az orvos, minél hamarabb utána kell nézni, pontosan mi okozhatja.
4/7 anonim válasza:
Ha nem fáj és vérzik, akkor nem attól van, hogy durva volt. Mindenképp menj el dokihoz. Menzeszeddel mi újság?
5/7 A kérdező kommentje:
Elírtam,mert igazából enyhén éreztem kellemetlenséget,de nem volt durva,kibírhatatlan, és úgy gondolom,nem voltam kellőképpen nedves sem. Menzeszem rendszertelen,PCOS-em van.
2017. dec. 4. 19:07
6/7 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltunk,hogy lehet a szűzhártya maradványa lehetett,mert az elsőnél nem volt vér,egy csepp sem.
2017. dec. 4. 19:14
7/7 anonim válasza:
Én nem a szűzhártyára gondolnék. A PCOS sokkal inkább bekavarhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!