Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció előtti pár napon...

Menstruáció előtti pár napon vérezhetek szex közben?

Figyelt kérdés

30-án kellene megjönnie a mensimnek. 26-án szex közben elkezdtem vérezni, de nem rengeteget, egyszer megmosdottunk és utána már nem is véreztem tovább. Élénk piros vér volt,meg is lepődtem,de nem tulajdonítotam neki nagy jelentőséget,mert gondoltam hamarabb megjött. Viszont ma már 30.-a van és azóta egyáltalán nem véreztem.

Aggódom,mert nem védekezünk,de el sem ment bennem,mindig én fejezem be neki,szóval még az sem lehet,hogy a megszakításos közösülés veszélyei miatt. Ez a szex volt az egyetlen egy a másik mensim óta,szóval elég kicsi lehet az esélye a megfoganásra.

Lehetséges,hogy egy nagyon jó szex megindította picit hamarabb a mensim? De akkor miért maradt abba a vérzés? Vagy lehet hogy "kárt" tett bennem? De akkor utána miért nem véreztem,ha folytattuk tovább?(mármint ha hámsérülés történt és tovább "dörgöljük" véreznie kellett volna,nem?)

2013. dec. 30. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem menstruáció, az a méhnyálkahártya leválását jelenti, a méhedig pedig természetesen nem ér el a párod pénisze. Teljesen biztosan valamilyen sérülés.

Ez, amit csináltok, pedig _nem_ védekezés, ugye tudod?

Az előváladékban is van spermium, úgyhogy mindegy, hogy te fejezed be neki, akkor is eshetsz teherbe. Csak akkor csináljátok ezt, ha nem okoz problémát, ha becsúszik a baba.

2013. dec. 30. 23:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Tudom, ezért szexelünk olyankor, amikor az ovulációs időn már régesrégen túl vagyunk,szóval a naptár és megszakításos módszert együttesen alkalmazzuk. Nem 100%,de nem vagyunk már kisgyerekek, figyelünk mindketten ahogy tudunk,de a gumitól viszketünk mind a ketten, a gyógyszer pedig frigiddé és szárazzá tett, ez a kivárásos és megszakításos módszer maradt,ez van.

Tehát azt mondod,hogy a vér hámsérülés lesz és nem a mensim? Ez hordoz magában valami veszélyt(okké,az aidsen kívül)? Már máskor is előfordult a vérzés mensi előtti napon,de akkor utána 1-1,5 napra mindig megjött.Ha nem a mensi,akkor meg mitől sérülök meg belül mindig? Nem csináljuk durván,figyelünk egymásra....okké, nem pici a hadvezére,de mindig ömlik belőlem a nedvesség és óvatosak vagyunk....

2013. dec. 30. 23:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincsen veszély, elő szokott fordulni elég sokszor, főleg ha nagy a pénisz és eléri a méhnyakat. Ha gyakori, akkor előfordulhat, hogy azért, mert a méhnyak nyálkahártyája vérzékenyebb, például valami gyulladás vagy méhszájseb miatt. A méhszáj "állapota", nyitottsága és elhelyezkedése a menstruációs ciklustól függően is változik, gondolom hogy ettől lehet az, hogy te elsősorban a menzesz megjötte előtt szoktad ezt tapasztalni.
2013. dec. 31. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!