Vulvodynia? Kicsit aggódok.
18 éves szűz lány vagyok, de véletlen akadtam erre a betegségre. Tüneteit olvasva, kicsit magamra ismertem, és aggódni kezdtem.
Problémám hogy a hüvelybemenetem fáj ujjazáskor... van hogy jobban, kevésbé, olyan is volt hogy egyáltalán.
Viszont nekem ez a fájdalom csak kizárólag ekkor jelentkezik, máskor teljesen normális. Nem fáj érintésre, nyomásra, üléstől, nem viszket stb. Illetve csakis akkor ha az ujjamat KIFELE húzom. Tudom, hogy ez nem a szűzhártyám, azt ha megsértem, másfajta fájdalom.
Kicsit félek hogy ha megtörténik az első együttlétem szinte elviselhetlen lesz majd a fájdalom.:(
Ha vulvodynia lenne, akkor, égő, viszkető, lüktető fájdalmad lenne. Ez tuti nem az.
Különben is az inkább lelki eredetű, és ha bebeszéled magadnak, akkor tényleg kialakulhat pszichésen.
Szerintem az a baj, hogy manapság a nőket túl sok féle hülyeséggel bombázzák a női magazinok, meg a különböző netes portálok, és túl sok figyelmet szentelünk ezeknek. Így pont a lényegre nem fogsz tudni koncentrálni: az első együttlét lelki oldalára, az esemény életedben betöltött szerepére, meg arra, hogy a partnerednek mekkora ajándékot adsz, amikor megnyitod előtte a tested. A sok neten olvasott baromság fog a fejedben járni, és lemaradsz az élet valódi élményeiről! Lazíts és ne aggódj feleslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!