Miét nem nő a mellem? 16/l
Figyelt kérdés
Mar eleg koran el kezdett nőni.A velem egykoruaknak mar reg nagyobb,irigylem is őket.Olvastam sok helyen hogy majd kesobb meg noni fog boven,de en mar ebben nem hiszek.Nincs valami modszer amitol legalabb megint elkezdene nőni?2017. dec. 16. 10:01
11/12 anonim válasza:
161 centi vagyok, es kb 16-17 eves korom ota nem nott a mellem (kiveve a ket terhessegemet es amig szotattam a gyerekeimet :D ) akkor 44-45 kg voltam maximum. 75C meretu volt a mellem mindig. Most 36 evesen a masodik gyerekem utan lett picivel kisebb, 75B korul van, es 48-49 kg vagyok. Ugyhogy igen, a genetikanak nagyon sok koze van hozza. Attol met mert valaki 48 kilos nem feltetlenul kell hogy kicsi melle legyen, Kiveve ha genetikailag van igy.
Azt ugyan nem tudjuk, hogy a kerdezonek mi szamit kicsinek....
12/12 anonim válasza:
19 éves vagyok, nekem csak a fogamzásgátlótól nőtt minimálisan, de így is épp csak súrolja a B-s méret határát. Szóval van olyan, akinek élete végéig kis melle lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!