Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha 21 éves koromig nem nőtt...

Ha 21 éves koromig nem nőtt meg a mellem, akkor nem is fog már?

Figyelt kérdés
16 éves koromban dupla ekkora volt, a kilogramm is megegyezik, addig folyamatosan nőtt. Majd a családi verések miatt fogytam, ezt meg azóta se híztam vissza.
2017. dec. 9. 14:55
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint híztam, de a mellemnek annyi.
2017. dec. 9. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem.

11-12 voltam mikor nekem már volt ott valami, egy barátnőm perverz apja húzott is vele mindig. XD

2017. dec. 9. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, már nem fog nőni.

Nekem is ez a nagy bánatom. :D

L/22

2017. dec. 9. 14:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem is volt 11-12 évesen mellem, B kosaras. Engem meg mindig azzal gúnyoltak, hogy anya nem vett melltartót.

Aztán 16 éves koromig rendesen nőtt, akkor lefogytam. Visszahíztam, de a mellem pici maradt. Gyenge B és mondom súlyra ugyanannyi vagyok, kicsit lógós is.

2017. dec. 9. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A terhesség időszakában fog, azon kívül már nem.
2017. dec. 9. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fog nőni.
2017. dec. 9. 15:17
 7/8 Metionin ***** válasza:
Magától már nem csak ha terhes leszel de az sem biztos hogy megmarad utána. Nekem kb. 12 évesen kezdett nőni, 15 éves koromban meg is állt a növésben.
2017. dec. 9. 20:02
 8/8 anonim válasza:

Ez mondjuk genetika kérdése is. Sajnos nekem is picik, de én ezt örököltem.

Viszont az egyik barátnőm, aki ugyanígy kis mellű, azt mondta, hogy neki a fogamzásgátlótól megnőttek (gondolom nem komplett kosárméreteket, de a barátjának is feltűnt). :)

2017. dec. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!