Miét nem nő a mellem? 16/l
A mell nagysága csak és kizárólag genetikai dolog.
Hiába van a kortársaid közül soknak nagyobb melle, mint neked, lehet neked soha nem lesz nagyobb. Nyilván ha hízol, akkor az befolyással van a melleid méretére, mert akkor azok is valamennyivel nagyobbak lesznek, de alapvetően ha genetikailag van úgy, akkor lehet, hogy így marad. Én már felnőtt nő vagyok, de sok korodbeli lánynak sokkal nagyobb mellei vannak, mint nekem.
És semmi nincs, amivel ráhatással tudsz lenni.
"Nem csak genetika azért , a zsír oda is rakódhat."
Én pont ezt írtam. Ha valaki hízik, akkor változhat a méret, de akkor sem lesz nagy mellű nő, ha hízik is. Hacsak nem nagyon nagy súlyt szed fel.
És kedves kérdező. Hiába van a családban mindenkinek nagyobb melle, ha neked mást szánt a genetika. Nálunk is anyukámnak is, nővéremnek is nagyobb mellei vannak, nekem meg nincsenek. Lehet valamelyik nagyszülőnek vagy dédszülőnek volt ilyen kicsi és pont rá "ütöttem".
Húszonpár èves korodig nőhetnek.
Inkább az a kèrdès esztètikailag valamint állagra tartásra milyenek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!