Én Libresse nappalit. Hátulra tisztaságit oldalra fektetve :D
2017. nov. 30. 17:45
2/12 anonim válasza:
Attól függ, milyen erős. Nekem általában elég a rózsaszín Always.
2017. nov. 30. 17:57
3/12 anonim válasza:
Nekem az Always nappali az egyetlen, ami éjjelre és nappalra is elég. Mindig hason alszom, így kevésbé ázok át, illetve ha felébredek, akkor azonnal rohanok cserélni. Kb félévente egy átázással megúszom így. :)
2017. nov. 30. 17:58
4/12 anonim válasza:
Always éjszakai, bocsi :)
2017. nov. 30. 17:58
5/12 anonim válasza:
Én éjszaka mivel fekszem, egyáltalán nem vérzek.
Szerintem használj Always Ultra Secure Night-ot (ez a legjobb nedvszívó képességű, kifejezetten éjszakára találták ki). Meg esetleg betehetsz pluszban wc papírt...
2017. nov. 30. 21:13
6/12 anonim válasza:
Éjszakai Always! Nekem az nagyon bevált. Szinte sosincs baj vele. Nyugodtan használd. :)
2017. nov. 30. 22:23
7/12 anonim válasza:
Tampont.
21N
2017. nov. 30. 22:34
8/12 anonim válasza:
Lányok, olvassatok utána az intimkehelynek, vagy menstruációs kehelynek. A tampon főleg, de a betétek is tele vannak mesterséges anyagokkal és vegyszerekkel. A tampon olyan szinten kiszáríthatja a hüvelyflórát, hogy tönkreteszi a szexet!
Facebookon van Intimkehely, intim/tölcsér és mosibetét kérdések és válaszok csoport ahol sok-sok-sok és még annál több kérdésedre is választ találhatsz.
Az intimkehely szilikonból van, teljesen természetes és környezetbarát is! Mert kb 1 befektetés 10 évig jó :)
Ja és persze aki használja imádja!!!
2017. dec. 1. 19:09
9/12 anonim válasza:
Nekem tökéletes a tampon, nem tette tönkre a szexet 4 év alatt sem.
21N
2017. dec. 1. 19:50
10/12 Nikolett Fehér válasza:
Intimkehely ;) nincs átázós éjszaka se nappal. Ha a megfelelőt választod ki akkor kényelmes, észrevehetetlen :) nincs pelenka érzés, mint a betéttől, nem büdös, nincs fertőzésveszély és 12 órán át is bent maradhat vérzés erősségézől függően :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!