Már rászoktam hogy a pasim rakja fel nekem a tampont de szerintem őt már idegesítem ezzel. Én hiába próbálom nekem nem megy fel. Mit tegyek hogy én is feltudjam tenni? Csak éjszaka használok tampont, mert betéttel átázok.20/l
Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 20:46
21/26 anonim válasza:
Ez valami perverzió nála?
Nem akarom megbántani egyik férfit sem, de szerintem egy pasitól pont az a normális, hogy távol tartja magát a menstruációtól (akár az említésétől is, nemhogy ő tegye fel a tampont).
22/26 A kérdező kommentje:
Nem perverzió
Holnap veszek applikatoros tampont és megprobalom
2017. nov. 27. 16:40
23/26 anonim válasza:
Szia!
A WC -tedd szét a lábad és kb mutató ujjnyi magasságba próbáld meg feltenni.
Kezdj ob pro comfort minivel.
Nekem14 évesen kellett először hasznàlni tengerparti nyaralás alatt ,elsőre sikerült.
Szerintem te rástresszelsz.
20 évesen ne a pasid tegye fel szerintem a véres hüvelyedbe.
17/l
24/26 A kérdező kommentje:
Próbálgattam félig sikerült csak tovább nem ment
2017. nov. 30. 19:00
25/26 anonim válasza:
Mert rossz irányba tolod. Ha csúszik, teljesen fel tud menni.
26/26 anonim válasza:
Ha úgyis estére teszed fel próbáld meg az ágyon fekve felhúzott lábakkal. Nekem úgy megy a legkönnyebben :)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!