Miért férfi a legtöbb nőgyógyász?
Figyelt kérdés
2017. nov. 17. 18:26
11/13 anonim válasza:
#10-es. Ez valóban így van és végre egy orvos is bevallja. 😊 olvastam olyat, hogy egy nőgyógyász bevallottan, hogy igen is vannak olyan páciensei, akikre beindul. Nem tudom, sok nő, miért ringatja magát illúziókba?! Nem gond az, ha felizgul valaki idegen egy nőre, de ne úgy már, hogy a puncijába túrkál!
12/13 anonim válasza:
Én is kerülöm a férfi nőgyógyászokat ,ha lehet. Voltam magánban férfinál mikor 17 éves voltam,pont szoknyában mentem és kajánul vigyorgott rám és megjegyezte,hogy milyen jó,hogy szoknyában mentem,mert mások nadrágban jönnek és milyen az már,azt le kell venni az macerás. Végig kellemetlenül éreztem magam és a mai napig nem tudom kiverni a fejemből a tekintetét brr. Azóta is inkább nőkhöz megyek,ott nincs kellemetlen érzésem se félelmem.
13/13 anonim válasza:
Régen sokkal nagyobb volt a férfiak aránya az orvosok között. Nem csak a nőgyógyászok között, hanem minden szakterületen. De leginkább persze azokon, amelyek műtétes, jellemzően "hálapénzes" szakmák. Ugyanis míg a nőkre jellemzőbb, hogy hivatásból választják az orvoslást, a férfiak -legalábbis régebben- első sorban egy jó megélhetést láttak benne.
Pont emiatt van az, hogy manapság viszont egyre több a nő, amikor én végeztem (2015-ben), az évfolyamunk kb. 70%-a volt lány. Mert manapság a szar fizetést nem kompenzálja a hálapénz, ugyanis már nem igen szeretnek az emberek borítékot tömködni a zsebekbe.
Azt már csak mellékesként említeném meg, hogy a szülészet-nőgyógyászat azért elég strapás (fizikailag) és nem mellékesen nem is túl családbarát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!