Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Extra későn érő vagyok. Most...

Extra későn érő vagyok. Most ilyenkor mi van? (lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Még nem jött meg a menses, a szőrzetem még nem nőtt ki se a hónaljamon, se lejjebb :). A jobb mellem kétszer akkorra és fejlettebb, mint a bal. (A bal még nem is érzékeny) Segítség!
2010. máj. 31. 18:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hello:)

újra én vagyok:)

ne aggódj nincs semmi baj:)

Addig örülj, amíg nem jön meg:) utána majd visszavágyódsz a mostanra:)

Még "kicsi" vagy (méretre) tehát még a hormonjaid nem nagyon indultak be, de ez hetedikben egyáltalán nem kóros:). Majd megjön, ne félj, nincs semmi baj. Ha egy-két év múlva nem jön meg, akkor menj el nőgyógyászhoz, de ha meg akarsz nyugodni, akkor menj el nyugodtan most is:), de ugyan ezt fogja mondani:)

2010. máj. 31. 19:56
 12/22 anonim ***** válasza:
Bocs az Off-ért, de mi a f*sz abban bunkó, amitt az első válaszoló írt?
2010. máj. 31. 19:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
kedves utolsó, a tinik itt megértő válaszokra várnak...nem tudod megérteni egy tini labilis idegrendszerét...
2010. máj. 31. 19:59
 14/22 anonim ***** válasza:
öhm...már nem azért, de az első válaszoló megírta, hogy akkor aggódjon ha már 16 évesen se jön meg és ezzel egyetértek, de akkor minek bunkózza le a kérdező?
2010. máj. 31. 20:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 19:59!
2010. máj. 31. 20:05
 16/22 anonim ***** válasza:

az is én voltam xD

az "első normális válaszoló"

xD

ja és tini vagyok, úgyhogy megértem

15/F

2010. máj. 31. 20:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem vagy extra későn érő nyugi:) Bár ma már minden második 11 éves C-s melltartót hord, de sztem ez inkább visszataszító. Örülj, hogy neked még nem kell ilyenekkel törődni, hogy szőrtelenítés, betét/tampon használat...
2010. máj. 31. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:
Ne aggódj nincs semmi baj! Bár a legtöbb lánynak ebben a korban már szőrös a puncija és a hónalja, de ne aggódj, ettől Veled még semmi baj nincs. De tényleg, ha 16 éves korodig sem változik a helyzet, akkor jobb, ha elmész orvoshoz.
2010. jún. 1. 07:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem se félj, én nem mondom, hogy örülj annak, hogy még nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznod, mert tudom, hogy ez téged nem nyugtat, mint ahogy engem sem nyugtatott.

Én 15 voltam amikor megjött. Nagyon jól tudom min mész át, én is mindig lemaradottnak éreztem magam a többiekhez képest. Ráadásul amikor szakközép elsőbe feljött a téma, köztünk lányok között muszáj voltam hazudni, mintha nekem is meglenne, mert ultra ciki volt, nagyon utáltam.

De mivel bőven benne voltam már az időbe, anyum elvitt a nőgyógyászhoz aki hasi ultrahanggal megállapította, hogy nincs semmi baj, várjunk egy fél évet, és ha akkor sem jön meg akkor gyógyszert kapok, és csodák csodájára még azon a hétvégén megjött a kis aranyos. Szerintem most is elmehetsz orvoshoz, csakhogy megnyugtasd magad. Nincs semmi baj, egyszerűen csak annyi, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki másképp működik. Biztos, hogy megfog jönni, ugyanis hallottál már olyan lányról vagy nőröl aki sohasem mensizett és úgy halt meg. Nem... fel a fejjel.

2010. jún. 1. 09:33
 20/22 A kérdező kommentje:

Első normális válaszoló!

Valahogy nem gondoltam, hogy F vagy, de azért köszi szépen.

2010. jún. 1. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!