Extra későn érő vagyok. Most ilyenkor mi van? (lent)
Hello:)
újra én vagyok:)
ne aggódj nincs semmi baj:)
Addig örülj, amíg nem jön meg:) utána majd visszavágyódsz a mostanra:)
Még "kicsi" vagy (méretre) tehát még a hormonjaid nem nagyon indultak be, de ez hetedikben egyáltalán nem kóros:). Majd megjön, ne félj, nincs semmi baj. Ha egy-két év múlva nem jön meg, akkor menj el nőgyógyászhoz, de ha meg akarsz nyugodni, akkor menj el nyugodtan most is:), de ugyan ezt fogja mondani:)
az is én voltam xD
az "első normális válaszoló"
xD
ja és tini vagyok, úgyhogy megértem
15/F
Szia.
Szerintem se félj, én nem mondom, hogy örülj annak, hogy még nem kell ilyen dolgokkal foglalkoznod, mert tudom, hogy ez téged nem nyugtat, mint ahogy engem sem nyugtatott.
Én 15 voltam amikor megjött. Nagyon jól tudom min mész át, én is mindig lemaradottnak éreztem magam a többiekhez képest. Ráadásul amikor szakközép elsőbe feljött a téma, köztünk lányok között muszáj voltam hazudni, mintha nekem is meglenne, mert ultra ciki volt, nagyon utáltam.
De mivel bőven benne voltam már az időbe, anyum elvitt a nőgyógyászhoz aki hasi ultrahanggal megállapította, hogy nincs semmi baj, várjunk egy fél évet, és ha akkor sem jön meg akkor gyógyszert kapok, és csodák csodájára még azon a hétvégén megjött a kis aranyos. Szerintem most is elmehetsz orvoshoz, csakhogy megnyugtasd magad. Nincs semmi baj, egyszerűen csak annyi, hogy nem vagyunk egyformák, mindenki másképp működik. Biztos, hogy megfog jönni, ugyanis hallottál már olyan lányról vagy nőröl aki sohasem mensizett és úgy halt meg. Nem... fel a fejjel.
Első normális válaszoló!
Valahogy nem gondoltam, hogy F vagy, de azért köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!