Magas a pulzusom, milyen természetes hatóanyagokat, gyógynövényeket, teákat ajánlanak azok, akik kipróbálták már ugyanerre a problémára?
Figyelt kérdés
A szívem nyugalomban is általában 100/perc felett dobog, terhelés alatt pedig iszonyúan pörög. Kivizsgáltak, van némi szívbillentyű-problémám, de egyébként egészséges a szívem azon kívül, hogy állítólag a testmértemhez képest túl kicsi, ezért kell gyorsan vernie, mert csak így tud ellátni vérrel mindent. A magas pulzusra gyógyszert nem szeretnék szedni egyelőre, viszont tisztában vagyok azzal, hogy a pörgő szívem ki fog fáradni. Mit ajánlotok?2017. okt. 27. 18:59
1/6 anonim válasza:
A mozgás segít a vérnyomás helyreállításában
Citromfus teak amik segíthetnek, kicsit nyugtató hatású, hathat pozitívan a vérnyomásodra
egyébként 72 lenne a normális pulzus, de ha olyan 90 re sikerülne levinni akkor az egész jó lenne
Segíthet nagy mértékben az is, ha kevesebb szénhidrátot fogyasztasz, leginkább az erősen cukros dolgokat kéne elhagyni
2/6 anonim válasza:
Én is voltam már így és rosszullétek is társultak a magas pulzushoz. Citromfü tea segített.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos, szinte soha nem mérek 90-es pulzust, általában 100 körüli, esténként, ha fáradt vagyok, 110-120 és sokszor szabálytalan is, félreüt. A citromfű teát kipróbálom.
2017. okt. 27. 21:57
4/6 anonim válasza:
ha teakat fogyasztasz arra kell figyelni, hogy 2-3 havonta valtogasd
pl 3 honapig citromfu teat iszol kovetkezo 3 honapba csalantea kovetkezo 3 honap megint citromf.
muszaj valtogatni mert "immunus" lesz ra a szervezeted
5/6 anonim válasza:
Szívbillentyű problémánál kell a pulzuscsökkentő. Ha nem szeded, lehet később nagyon meg fogod bánni. Azért nem mindegy, hogy 10-20 évvel előbb fárad ki a szív. Én is szedek pulzuscsökkentőt ugyan ilyen problémára. Egyébként galagonya virágos hajtásvég tea minimálisan le fogja vinni a pulzusod, de ez nem elég.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb válaszokat!
5-ös, szeretném megkérdezni, hogy milyen billentyű problémád van és mióta? Hogyan élsz vele együtt? Köszönöm, ha segítesz a tapasztalataiddal!
2017. okt. 27. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!