Mit lehet csinálni, ha nem állt be rendszeresen a menstruációm? Ez baj?
Mindig megjön, minden hónapban, azonban nem állt be, hogy x naponként jön meg, hanem össze-vissza, így nem lehet kiszámolni, hogy mikor fog megjönni legközelebb. Már egy ideje nem is számolom mert felesleges, úgyhogy konkrét példát nem tudok mondani, de gondolom értitek, hogy mire gondolok. Ez így nagyon rossz mert mindig váratlanul ér, nem tudok normálisan előre tervezni (tudom, nem betegség stb., de elég erős a vérzésem, ilyenkor nem szeretek órákat utazni vagy pl. nyáron a strandolást sem tudom belőni, hogy mikor lenne jó stb.). Nincsen semmilyen előjele sem, hogy mondjuk érezném, hogy hamarosan meg fog jönni mert görcsöl a hasam vagy fáj a fejem, ilyesmi, hanem egyik reggel csak szimplán arra kelek, hogy tiszta vér vagyok.
Egyébként már kb. 6 éve menstruálok, azóta ez van. Ez egyébként baj? (mármint azon kívül, hogy kellemetlen és kényelmetlen)
Az nem baj hogy "össze-vissza" jön meg. Pár nap ingadozás az semmi. Nekem se mindig napra pontosan jön meg, sőt szerintem a többségnek.
Az lenne a baj ha heteket késne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!