50 napja késik a menstruaciom, pedig fel eve rendszeresen megjött! Mitől van ez? Valaki otlet? Többi lent.
Figyelt kérdés
Januárban sokszor voltam beteg, alig ettem es ezert tobb mint 5 kilót Fogytam, az arcom beesett... Január 6.an volt utoljára menstruaciom, egy napos, nagyon nagyon kevés mennyiségű verzessel. Meg egy tisztasági is elég volt. Aztán mar 52. Napja hogy nincsen, pedig en mindent megpróbáltam, visszahiztam, teljesen egészséges vagyok, de nagyon felek. 166cm-52kg-17,5% testzsir 13/L2015. márc. 26. 14:11
1/3 anonim válasza:
Óóó, látom csak 13 vagy. Totál normális. Majd beáll.
2/3 anonim válasza:
A fogyástól és a fital korod miatt maradt el a menstruációd. Egyél rendesen húst és májat, valamint tejtermékeket is. Milgamma N tablettát ha teheted vedd meg. Ez B12 vitamint tartalmaz. Nem kell félned, nincs prlobléma. Még próbálj meg 2 kg-ot hízni.
3/3 anonim válasza:
Minden a legnagyobb rendben van veled, ez a korodban normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!