Szex után miért jön meg a menstruációm rendszeresen?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, a férjemmel az utóbbi időben nem nagyon szexeltünk, nincs köztünk semmi gond, egész egyszerűen ez egy ilyen időszak! Viszont az elmúlt 2 hónapban az együttlétünk után megjött a menstruációm, és nem értem ennek okát. A menstruációs naptáram szerint (és szerintem is) a múlt hónapban 8 nappal a várt időpont előtt, most meg 1 nappal a kiírt időpont előtt jött meg! És ha nem jön meg, akkor meg vérezgetek, pecsételek utána. Ne gondoljatok heves együttlétekre, teljesen átlagosak, már ott tartunk, hogy néha fáj is az együttlét! Még nem voltam orvosnál ezzel, de az ünnepek után az első dolgom lesz elmenni. Ma reggel együtt voltunk, 1 óra múlva pedig ömleni kezdett belőlem a vér, nagyon sok, ezt úgy képzeljétek el, hogy annyi, hogy nem elég sem tampon, sem betét, fürdés után egy vastag törölközőt csavarok a lábak közé, és úgy vagyok egész nap, és ezt is váltanom kell kb óránként...2016. dec. 26. 19:28
1/1 anonim válasza:
Ez nem úgy tűnik, mint egy menstruáció. Ha ennyi vért vesztesz, szerintem azonnal orvoshoz kellene menned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!