Mi lehet a bajom, aggódnom kell?
Figyelt kérdés
Egy hete szexeltem utoljára a barátommal.
Most egy napja érzem, hogy picit fájt a hasam, majd mától ilyen barna folyadék jön belőlem.. és egy picit viszket is ott lenn.. lehet elkaptam valamit? Terhesség kizárva? Jövőhét vasárnap kellene megjönnie, nem védekeztünk.
Mi lehet a gond? Hétfőn orvoshoz megyek, ha nem múlik el...
2010. máj. 29. 15:50
1/8 anonim válasza:
Valamilyen fertőésre tippelek én is .Orvos többet fog tudni mondani.
2/8 anonim válasza:
Szinte biztos hogy vér van a dologban.
Vagy most vetélsz el, vagy most jön meg, vagy csak a hormonok miatt lehet..
24/F
3/8 anonim válasza:
A kaki is az alvadt vértől barna, hisz a tested cseréli a vért.
4/8 anonim válasza:
A nők már csak ilyenek.
Tudod melyik az az állat amelyik egy hétig vérzik, és nem hal bele?
Na azért!:D
5/8 anonim válasza:
Milyen barnás folyadék? Nem lehet, hogy a mensid eleje az? Nekem előfordult már, hogy egy héttel hamarabb megjött, pedig normálisan teljesen beállt már.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott ilyen lenni. Lehet, hogy valamiért most hamarabb fog megjönni... elképzelni sem tudom miért egy héttel hamarabb..
2010. máj. 29. 16:00
7/8 anonim válasza:
Beágyazódás is lehet.
Simán lehetsz terhes ha nem védekeztetek.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!