Elapadt tej után, megjelent 1-2 csepp újból, mitől lehet?
Sziasztok! 3 hónapja szültem. Amikor 1 hónapos volt a fiam akkor apadt el teljesen a mellem. Fejtem, szoptattam de egyszerűen üres volt.
Utána 6 hetes kontrollon az orvos felírta azt a fogamzasgatlot amit 5 évig szedtem terhességem elott.
Meg jött el is kezdtem szedni viszont a menstruacio vége fele, megjelent 1-2 csepp valadek a mellembol. Mitől lehet?
Gondoltam arra, hogy mivel csak 2 hónapja ment el a tejem ezért még mindig nagy hormon zavar van nálam a fogamzásgátló pedig bekavar egy kicsit. Eddig minden rendben volt ezzel a fogamzasgatoval, azonnal teherbe estem ahogy elhagytam. Nem nagyon szeretném abbahagyni. Rendezodni fog minden a hormonjaimmal? Emlékszem amikor fiatal voltam és elkezdtem a fogamzasgatlot akkor is kellett 1-2 hónap h megszokja a szervezetem ezt a sok hormont.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!