Szűzen fel tudok majd tenni egy normál tampont?
Figyelt kérdés
Még nem próbálkoztam tamponnal, de ki szeretném próbálni mert a betétből már elegem van. Az első napokban elég erős, úgyhogy a mini tampon szerintem nem lenne elég, ezért szeretnék inkább normált használni.2017. okt. 10. 23:36
1/9 anonim válasza:
Hát probáld meg. Nekem szűzen még a mini tampon is fájt...
2/9 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, hogy szerintetek milyen fajtát kellene vennem? Én az o.b. ProComfort Normal-ra gondoltam.
2017. okt. 10. 23:40
3/9 A kérdező kommentje:
De azért hozzá lehet szokni, nem? Mármint először még biztos furcsa, kellemetlen, fájdalmas, de azért nem gondolnám, hogy olyan vészes lenne. Bár nem tudom, még nem használtam tampont...Egy ujjam egyébként elfér, ahhoz képest viszonyítva nem tudom, hogy még mekkora hely kellene. Nagyon szeretnék áttérni a tamponra mert a betéttel egyszerűen már nem bírom mert szinte mindig átázok pedig normálisan cserélem, de vagy meggyűrődik vagy lefolyik róla, éjjelente pláne...ráadásul nem is túl tiszta vagy komfortos érzés.
2017. okt. 10. 23:44
4/9 anonim válasza:
Én inkább minivel kezdeném, aztán már ha magabiztosan használod, akkor válts normálra.
Ha erős a vérzésed, akkor gyakrabban cseréled, ennyi.
5/9 anonim válasza:
Előbb kezdd a minivel, nem biztos, hogy fel tudod tenni, én szűzen nem bírtam.
Fájt, kellemetlen volt, de még most is az, néha, pedig már pár éve rendszeres nemi életet élek.
6/9 anonim válasza:
Nekem egyből sikerült,egyáltalán nem volt fájdalmas.
7/9 anonim válasza:
Inkább kezd a minivel. A normál szerintem szűzeknek túl nagy. Annál egyel kisebb az o.b. Light Days. Inkább azt próbáld.
8/9 anonim válasza:
Igen fel tudsz!! Annyi ilyen kerdes van, istenem... Aki a mini tampont nem tudja felrakni szuzen is ott mar bajok vannak. Legfeljebb fel tole es azert nem ment neki. Siman felmegy, ha jol megtanulod a technikajat. Es ezerszer kenyelmesebb mint a betet. Nekem is kb a 3.-4. alkalomra sikerult. A lenyeg, hogy ne felj tole, ezt szakemberek keszitik,ellenorzik, semmi bahod nem lehet! Hajra! ;)
9/9 anonim válasza:
Mindig annyira érdekes a válaszokat olvasni, ebből is látszik, hogy mindenki más. Én volt, hogy szűzen ob pro comfort night super plust használtam mindenféle gond nélkül. Mindenkinek más a szűzhártyája, illetve lehet, hogy már valamilyen egyéb tevékenység közben (pl. sport) el is szakadt, már ha ez a megfelelő kifejezés.😊 Ennek ellenére én is azt javasolnám, hogy minivel kezdd és szépen lassan haladj felfelé! Tartsd be a használati útmutatóban leírtakat és nem lesz gond. Sok sikert! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!