Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha először használok tampont...

Luna Purdy kérdése:

Ha először használok tampont akkor még minit kellene vagy már normál tampont használjak?

Figyelt kérdés
13 vagyok, tavaly nyáron használtam (mini) tampont kiránduláson, mert pont akkor jött meg és hát tengerhez mentünk és betétem meg nem volt. Ez előtti menstruációm előtt tampont normál tampont használtam de kicsit kényelmetlen volt. Tavaly nyáron a minit alig éreztem. A betét már eléggé rossz,mert olyan mintha pelenkás lennék :D Köszönöm előre is a válaszokat.

2016. nov. 16. 13:12
 1/5 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem maradj a mininél, vagy van az ob-nek egy light days nevű, világoskék, az kicsit nagyobb, mint a mini de a normálnál kisebb. Ha a normál kényelmetlen, ne használd. Nem kell "feljebb lépni", ez nem ilyen. Én 26 vagyok és minit használok, mert nekem csak az jön fel, de ha nagyon erős vagy tudom, hogy nem lesz alkalom cserére pár óráig, akkor a light days-t.
2016. nov. 16. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az gond, ha alig érzed, egyáltalán nem kéne. Ilyen körülmények között nem váltanék. Én nagyon hamar megtettem, mert a mini semeddig sem tartott s a normál is jó volt.

A betétutálatot megértem, én egyetlen éjszakán át használtam a legelső alkalommal, annyira nem bírtam (kiegészítésnek tampon mellé azért később is volt, de rájöttem, hogy arra a tisztasági betét is OK).

2016. nov. 16. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem lenne, hogy hány óráig bírja ki a mini? És mennyi ideig maradjak a mininél?
2016. nov. 16. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik, hogy egy bizonyos idő után feljebb kell lépni, harmincas éveidre meg elérni, hogy jó legyen az ultra erős. :D Mindigis minit használtam, főleg amíg szűz voltam, teljesen kényelmes volt, a többi kicsit kényelmetlen. Erős napokon is kibírt 2 órát mindenképp, de ki fogod tapasztalni.

Aztán, ahogy kerültek belém jóval nagyobb dolgok is, plusz megbarátkoztam a saját nemiszervemmel, nem volt kényelmetlen jól felhelyezni a nagyobbakat sem, most pedig intimtölcsért használok, amihez valljuk be, jobban kell turkálni, mint a tamponhoz. (Bocsánat, ha vulgárisra sikerült, de hogyan cenzúrázzuk az ilyet?:D)

2016. nov. 16. 19:23
 5/5 A kérdező kommentje:
okés köszönöm a válaszokat. 2 órát kibír a mini, teljesen kényelmes.
2016. nov. 16. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!