Ha először használok tampont akkor még minit kellene vagy már normál tampont használjak?
Az gond, ha alig érzed, egyáltalán nem kéne. Ilyen körülmények között nem váltanék. Én nagyon hamar megtettem, mert a mini semeddig sem tartott s a normál is jó volt.
A betétutálatot megértem, én egyetlen éjszakán át használtam a legelső alkalommal, annyira nem bírtam (kiegészítésnek tampon mellé azért később is volt, de rájöttem, hogy arra a tisztasági betét is OK).
Ez nem így működik, hogy egy bizonyos idő után feljebb kell lépni, harmincas éveidre meg elérni, hogy jó legyen az ultra erős. :D Mindigis minit használtam, főleg amíg szűz voltam, teljesen kényelmes volt, a többi kicsit kényelmetlen. Erős napokon is kibírt 2 órát mindenképp, de ki fogod tapasztalni.
Aztán, ahogy kerültek belém jóval nagyobb dolgok is, plusz megbarátkoztam a saját nemiszervemmel, nem volt kényelmetlen jól felhelyezni a nagyobbakat sem, most pedig intimtölcsért használok, amihez valljuk be, jobban kell turkálni, mint a tamponhoz. (Bocsánat, ha vulgárisra sikerült, de hogyan cenzúrázzuk az ilyet?:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!