Mitől lehet ilyen menstruációs probléma? Van valakinek hasonló?
Nekem forditva van, tul sok jon :c ... Mindig is rohadt sok jott.... De nem faj semmit se erzek van hogy egyszeruen kell ulljek a mosdoba mert fel sincs ertelme allnom.... . Egyetemem is 2 orankent cserelgethetem a legvastagabb betetet a piacon amit leltem. ( ez tortenik masodik es harmadik nap). Szerintem a te eseted meg mindig valamivel kellemesebb :c .
Am ismerek sok embert akinek keves jon. Egyik ismerosom is igy volt mint te 2-3 napig jott neki akkor is nagyon keves azota megvaltozott a helyzet 5-6 napot tart neki.
21 vagyok.
Aaaa es volt egy ismerosom akinek egyaltalan nem jott 6 honapig semmi ....neki vaalamit mondtak a borrel hogy benott.... De mar ott volt hogy megoperaljak ha nem jon helyre de vegul helyre jott magatol. Egy masik ismerosomnek meg azert nem jott semmi mert cisztaja volt.
Keress egy normalis dokit valahol csak lesz vegul :). Am is altalaban a dokik kuldenek ide oda mert ok 'nem tudjak', egyik csak ra jon mi a helyzet :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!