Lehetséges abortusz után pár hétre megfoganni?
Abortuszra kenyszerültem, mert nem dobogott a baba szíve, még nem szültem! A műtét 4 hete volt. És kb. 10 napig véreztem.. 2 hét után együtt voltam a párommal, megszakítással. Olvastam sok helyen , hogy az a normális ha 4-6 hét között jön meg, mivel kiszámíthatatlan , ezért nem tudom mikor bolt peteérésem. A mellem mintha egy kicsit meg lenne duzzadva, de nem feszül, tegnap a petefészkem és a hugyhólyagom
fél órán át szúrt,görcsölt és nem tudom , hogy miért.. nem azért mert, hogy akkor volt peteérésem? Szerintetek újra teherbe eshettem? Válaszokat köszi!
Nem megy az értő olvasás, 2? Missed ab volt.
Lehet.
2-es: nem ártana elolvasni a kérdést - a kérdezönek nem azért volt abortusza, mert nem akarta volna a gyereket, hanem mert nem élt és mütéti befejezés volt!!!!
Kérdezö: a megszakítás nem védekezés, ezért lehetsz terhes.
De azt nem értem, hogy miért nem vártátok ki az elöírt hat hét szexmentességet - ezzel ugyanis igencsak veszélyezteted az egészségedet!
Könnyen lehet ezért az is, hogy nem terhes vagy, hanem valamilyen fertözést kaptál és emiatt gyulladás alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!