Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi ideig tart egy abortusz...

Mennyi ideig tart egy abortusz? Ébren kell lenni, miközben csinálják?

Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy csak az első alkalom ijesztő, ez igaz?
2017. máj. 22. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Jesszusom ,miért többet is tervezel még? :o
2017. máj. 23. 06:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb 15-20 perc. Ha még nem szült az illető, akkor előtte tesznek fel pálcikákat, hogy taguljon a méhszáj. Ez valakinek fáj, valakinek csak kellemetlen. A mutethez vagy altatnak nagy bódítanak. Nálunk csak bódítanak, kb minden második nő magához tér közben és érzi, ami történik. De a dokikat nem érdekli. Kérdezz rá, nálatok hogyan van.
2017. máj. 23. 10:45
 3/7 anonim válasza:
100%

Az első alkalommal lehet jobban furdall a gondolat, érzés, lelkiismeret. A sokadiknál sokan belefásulnak. Csak teszik megszokásból. Biztos, hogy oda szeretnél jutni?

A háborúban is az első lövés a legijesztőbb, szívbe markolóbb. A tények nem változnak a többediknél sem.

2017. máj. 23. 23:38
 4/7 anonim válasza:
70%
A hatása van, akinek egy életen át. Minek tennéd ki magad ennek?
2017. máj. 23. 23:40
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha utánanézel és tudod, érted mi történik, akkor a világ összes abortusza rémisztő és fájdalmas. A elsőtől az utolsóig. :( Van, akit látszólag nem visel meg, de nőként és anyaként nem tudom elképzelni, hogy engem ne viselne meg, vagy egyáltalán képes lennék rá.
2017. máj. 23. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
20 alkalmas berleted van mar?
2017. máj. 24. 11:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Üzenem a szektásoknak akik privátban bombáznak engem hogy szálljanak le rólam! Nem az volt a kérdésem hogy megtartome! Ez az én testem azt csinálok vele amit akarok ez nem a középkor.
2017. máj. 29. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!