Mennyi ideig tart egy abortusz? Ébren kell lenni, miközben csinálják?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy csak az első alkalom ijesztő, ez igaz?2017. máj. 22. 23:30
1/7 anonim válasza:
Jesszusom ,miért többet is tervezel még? :o
2/7 anonim válasza:
Kb 15-20 perc. Ha még nem szült az illető, akkor előtte tesznek fel pálcikákat, hogy taguljon a méhszáj. Ez valakinek fáj, valakinek csak kellemetlen. A mutethez vagy altatnak nagy bódítanak. Nálunk csak bódítanak, kb minden második nő magához tér közben és érzi, ami történik. De a dokikat nem érdekli. Kérdezz rá, nálatok hogyan van.
3/7 anonim válasza:
Az első alkalommal lehet jobban furdall a gondolat, érzés, lelkiismeret. A sokadiknál sokan belefásulnak. Csak teszik megszokásból. Biztos, hogy oda szeretnél jutni?
A háborúban is az első lövés a legijesztőbb, szívbe markolóbb. A tények nem változnak a többediknél sem.
4/7 anonim válasza:
A hatása van, akinek egy életen át. Minek tennéd ki magad ennek?
5/7 anonim válasza:
Ha utánanézel és tudod, érted mi történik, akkor a világ összes abortusza rémisztő és fájdalmas. A elsőtől az utolsóig. :( Van, akit látszólag nem visel meg, de nőként és anyaként nem tudom elképzelni, hogy engem ne viselne meg, vagy egyáltalán képes lennék rá.
7/7 A kérdező kommentje:
Üzenem a szektásoknak akik privátban bombáznak engem hogy szálljanak le rólam! Nem az volt a kérdésem hogy megtartome! Ez az én testem azt csinálok vele amit akarok ez nem a középkor.
2017. máj. 29. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!