Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit csináljak? Teljesen...

Mit csináljak? Teljesen kétségbe estem. Abortusz?

Figyelt kérdés
Világéletemben abortuszellenes voltam. 25 éves vagyok, komoly kapcsolatban élek. Mindig nagyon vigyáztunk, tényleg megpróbáltunk 100%-ban védekezni, ugyanis párom egy olyan komponensű gyógyszeres kezelést kap, ami genetikai betegséget okozhat, ezért nem ajánlják a teherbeejtést. Eddig rendszeres volt a ciklusom, most viszont 5 napja késik. Nagyon meg vagyok ijedve, és nem tudom mi tévő legyek. Nem bánhat így el velem a sors, amikor minden vágyam egy kisbaba, ugyanakkor rettegek attól, hogy betegen szüljem meg. Mit csináljak?
2016. febr. 2. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A 12. héten van genetikai vizsgálat, abból sok minden kiderül, utána is el lehet vetetni, ha úgy adódik. Egyébként meg tesztelj!
2016. febr. 2. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Azt tudni, hogy milyen rendellenességet okoz? Egyébként késhet mástól is, tesztelj, és ha negatív, nyugodj le, mert ha rástresszelsz, attól is késhet... szorítok, szomorú lenne, ha így jönne össze, de persze a gyógyszer is csak okozHAT rendellenességet, de nem feltétlenül okoz. Kitartás, majd írj, ha tesztelsz, szorítok, hogy minden oké legyen!
2016. febr. 2. 21:13
 3/8 anonim válasza:
61%

Ha 5 napja késik,miért nem csináltál még tesztet?

Ne gondolkodj ennyire előre,először tudd meg terhes vagy-e.

Remélem minden rendben lesz ha igen.

2016. febr. 2. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Nézd, először is tesztelj.

Utána, ha pozitív, irány a doki. Ő majd elküld titeket genetikai tanácsadásra. Az abortuszról raaértek utána gondolkodni.

2016. febr. 2. 21:48
 5/8 anonim válasza:
61%
Szia! Nekem anyukám szteroidot kapott amikor megfogantam.. anyu meg akart tartani, a doki olyan feltétellel engedte meg neki, hogy a 12. héten minden lehetséges vizsgálatot megcsinál, és ha rosszak az értékek akkor abortusz.. nekem jó értékeim lettek, és teljesen egészségesen születtem meg végül. Mai napig hálás vagyok neki, hogy élhetek, és megtartott. Remélem neked is ilyen Happy End sztorid lesz, hogy a te gyereked is el tudja majd mesélni egy aggódó anyukának :) (ha terhes vagy.. és csinálj egy tesztet!)
2016. febr. 2. 23:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál már? Az, hogy késik nem jelenti, hogy babás vagy... Viszont 5 napos késénél már tuti kimutatja és ha pozitív, ráérsz akkor agyalni azon, hogy mi legyen... :(
2016. febr. 3. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett, kérdező? Remélem minden rendben!
2016. febr. 5. 00:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tegnap megjött végre. :-) Nagy kő esett le a szívemről.
2016. febr. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!