Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség, kihez kellene...

Segítség, kihez kellene forduljak? 16/l

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve olyan mintha megváltozott volna a folyásom az állaga ilyen fehér-átlátszós zselés mellette valami folyékony teljesen átlátszó (mintha víz lenne) jön, szaga nincs de mielőtt megjön a menstruációm előtte 1-2 héttel elég sok jön belőle ez normális? Ha gombás lennék akkor lenne szaga is,meg más állaga, viszketnék, nem?

Azt is észrevettem hogy 1-2 hónapja jobban kezdett hullani a hajam pl. észreveszem a ruháimon (korábban sose vettem észre) és mikor hajatmosok és végighúzom a kezem rajta biztos hogy a kezembe marad 10-15 szál

A legutolsó, ezt kb 2 hete vettem észre hogy olyan, mintha megváltozott volna a szájízem vagy mintha szájszagom lenne, én ezt korábban sosem éreztem, fogalmam sincs mit tegyek?

2017. szept. 24. 22:08
 1/6 anonim válasza:

Nekem ilyen folyás fürdés után szokott lenni, szinte mindig.A hajam iszonyatosan hullik kb 5-6 éve(csoda, hogy még van), viszont mostanában én is észrevettem, hogy még annál is sokkal jobban csak nekem 10-15 szálnál sokkal több.:/

A szájszag egész nap van?

Nekem pl reggel szokott lenni(mint gondolom a legtöbb embernek) és akkor amikor sokáig nem beszélek, merr olyankor nem nyelek annyit és nekem okyankor szokott még szájszahom lenni.Esetleg egy vérvizsgálatra elmehetnél.Azt amúgy is minden évben meg kellene ejteni.

2017. szept. 24. 22:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem egésznap érzem a szájszagot csak néha, időszakosan.

Vérvételen 2 hete voltam, nem találtak semmi érdekeset

2017. szept. 24. 22:18
 3/6 anonim válasza:

Akkor szerintem nagyon nincs mit tenni.

A legjobb barátnőm volt folyamatos folyással nőgyógyásznál és azt mondta, a nőgyogyó, hogy ez természetes(sajnos, mert elég kellemetlen).ő és én is gyakran haszálunk emiatt tisztasági betétet.

A hajhullásra szerintem tuti vannak vitaminak(amik után nekem sem ártana utána néznem)

A szájszaggal pedig nem tudaz szerintem mit tenni a cukorkák, fomosás és rágókon kívül.

2017. szept. 24. 22:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Nőgyógyászhoz, kérdezd meg a háziorvosodat első körben.

TB-re is megvizsgálnak, de úgy lehet egy napod min. rámegy.

A másik keresd meg a hozzád közeli klinika egy nőgyógyászának magánrendelését, kérj időpontot, 10 000 Ft-ért megnéz, aztán járhatsz hozzá a klinikára.

Itt nem fognak tudni segíteni, mi is laikusak vagyunk.

2017. szept. 24. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:

A hajmosáskori hajhullás teljesen normális. Az édesanyám fodrász, ő kezeli a hajam mindenféle földi jóval, még is a fésűben is relatív sok hajszál marad a kádban is és amikor megtörlöm akkor a kezemben/törölközőn is. Mégis van egy csomó hajam és egészségesek a szálak. A szájszag ha nem egésznap érzed full normális. Esetleg étrend beli enyhe változás is okozhatja, vagy szimplán hogy nem beszélsz annyit, tehát nem nyelsz, mint ahogy már előttem is írták. A reggeli szájszag pedig mindenkinél megtalálható, egyeseknél annyira kellemetlen, ha nem reggeliznek, hogy nem lehet mellettük meglenni.

A nőgyógyászati problémát kivizsháltatnám, jobb félni mint megijedni alapon. Hiszen értünk vannak az orvosok nem ellenünk.

A vérvételre manapság sajnos nem lehet semmit adni. Egyik ismerősöm idősödő édesapja minden hónapban rákszűrésre járt, minden rendben volt vele a vérkép szerint, egyszer viszont rosszul lett, bevitte a mentő és kiderült hogy utolsó stádiumú áttétes rákja van ... na ennyit erről. Még szebb, hogy műtéti időpont nékül kiengedték a kórházból, hogy ekkor-és-ekkor jöjjön vissza időpontegyeztetésre, előtte 2 nappal meghalt...

Nem akarlak megijeszteni, de inkább menj orvoshoz. A vért nem minden esetben vizsgálják ki normálisan, részletesen, hiszen minnél több vizsgálaton megy keresztül annál több kémcsővel kell tőled levenniük és annál több pénzbe kerül nekik kivizsgáltatni.

2017. szept. 25. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:

A folyás mensi előtt-után sűrűbb, krémesebb. Középidőben, ovulációkor pedig tojásfehérje-szerű, nagyobb mennyiségű, átlátszóbb, hígabb.

Illene ismernünk a testünket, hogy ne kelljen paráznunk feleslegesen! Ehhez egy baromi hasznos cikk:

[link]

2017. szept. 25. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!