Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Forduljak orvoshoz, vagy...

Forduljak orvoshoz, vagy várjak még?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok. 2. hónapja fogamzásgátló tablettát szedek. Az első hónapban kétszer jött meg. Most viszont 2 napja késik, és hasfájdalmam van.
2017. aug. 8. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Hozzá kell szoknia a szervezetednek. De ha többször fordul ez elő akkor vissza kell menni az orvoshoz.
2017. aug. 8. 09:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Várj még. A menstruáció nem mindig jön meg precízen, főleg nem a te korodban. Valószínűleg azért fáj a hasad, mert közeleg a mensi, néha nekem is fáj már előtte egy-két nappal. Én 32 éves vagyok, átlagosan 27 nap egy ciklusban, de van hogy 25, 26, 28, 29 sőt volt 30 és 34 is. Sok mindentől függ hogy mikor jön meg: akár egy szimpla nátha is bekavarhat, de stressz, fizikai megerőltetés és még egy rakat hétköznapi dolog közrejátszhat abban hogy miért késik vagy jön meg hamarabb.
2017. aug. 8. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!