Forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
A problémám az hogy nagyon erősek a menstruációs görcseim. Nem reagálok túl, mert például az első nap az ágyat sem tudom elhagyni. Lehetséges valami betegség? Minap még a gyógyszer sem hatott és az éjszaka sem tudtam aludni. Mostanában vannak ennyire intenzív görcseim és félek hogy ez nem fog enyhülni.2017. aug. 23. 12:20
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mióta van meg neked, de nekem az első évben elég gyenge volt, aztán lett erősebb és akkor kezdett el fájni is néha. Bár szerintem így, hogy gyógyszer se hat és annyira fáj, hogy felkelni se bírsz, azért érdemes lenne elnézni dokihoz. Lehet nincs semmi bajod, csak kegyetlen hozzád a természet. De ha kiderül, hogy nincs semmi, akkor megnyugszol, ha meg baj van, akkor meg szakszerű segítséget kapsz.
2/5 anonim válasza:
Igen, lehet betegség jele, pl endometriózis.
Menj el orvoshoz, legfeljebb azt mondja, hogy minden oké.
3/5 A kérdező kommentje:
Remélem nincs semmi bajom. Nekem is mint az első válaszolónak az elején semmi fájdalmam nem volt aztán kezdett picit fájni és mostmár ennyire elfajult, hogy az ágyhoz vagyok kötve.
2017. aug. 23. 13:25
4/5 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy ez az erős fájdalom inkább az első nap észlelhető a többi napon már tűrhető és gyógyszert sem szoktam venni be akkor mert annyira nem fáj csak az első napon.
2017. aug. 23. 13:29
5/5 anonim válasza:
Alapból ilyen vagy, az orvos sem tud feltétlenül csodát tenni. Sajnos tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!