Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Letettem a fogamzásgátlót...

Letettem a fogamzásgátlót mennyi idő után áll vissza a peteérés?

Figyelt kérdés
Mult hónapban hagytam abba a gyogyszert és elkezdtem figyelni az ovulációs naptáramat!Már abban a honapban éreztem alhasi görcsöket azon a napon mikor a naptáram mutatta a peteérés napját! Lehetséges lenne hogy már vissza is állt volna?
2017. szept. 13. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:
2 hónap
2017. szept. 13. 01:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lehet tudni. Volt olyan baratnom aki mar a kovetkezo ciklusban terhes lett, en pedig meg egy ev utan sem, pedig akartam.

Ugyogy a szabaly az hogy nincs szabaly, mert tobbnyire az a tapasztalat, hogy a gyogyszer abbahagyasa utan aki nem akar az teherbeesik, aki akar az meg nem.

2017. szept. 13. 01:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Én is félek,hogy nagyon rágörcsölök a baba témára és azért nemfog sikerülni!köszönöm a válaszokat és a bármilyen tanácsokat szivesen elfogadok
2017. szept. 13. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!