Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért szeretitek jobban a...

Miért szeretitek jobban a Libresset mint az Alwayst?

Figyelt kérdés
kiváncsi lennek a velemenyekre, mert mindig latom h dicsérik a L-t.. meddig birja? illetve akik mindkettot hasznaltak meg tudjak mondani hogy melyik miben jobb?

2017. szept. 11. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Always. De csak a sensitive. A sima olyan, mintha műanyag lenne.
2017. szept. 11. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én az Alwayst szeretem jobban, mert jobban "elszívja" a szagokat, és szerintem több folyadékot tud magába szívni. Persze néha veszek Libresse-t is, mert olcsó, de a "komolyabb" napokra nekem Always kell.
2017. szept. 11. 18:37
 3/8 anonim válasza:
100%
A Libressel folyton átázok:( Persze nekem erős vérzésem van, lehet neked beválna:)
2017. szept. 11. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Bár nem kérdés, de nekem a Naturella tampon a kedvencem. Jobban szeretem, OBt
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Always

Sokkal tovabb birja,jobban 'elnyomja' a szagokat es tudom h egyeni szocproblema de nekem a libressetol viszket,meg a naturtol is.

6/8 anonim ***** válasza:
En a libresset szeretem jobban, ugyan nekem nincs eros verzesem meg javareszt tampont hasznalok, de nekem pl azert mert az always az ilyen muanyagos, meg a csomagolása nagyon hangos. Nekem ejszakara siman eleg egy normal Libresse mert ejszaka nekem nem jon...csak amikor reggel ki kelek az agybol akkor megindul es omlik. Ezert akkor azt mindig bent hagyom meg addig amig nem indulok suliba es indulas elott cserelek es akkor teljesen friss tampon+betet kombinacioval indulok utnak. 14/l
2017. szept. 12. 06:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én az Alwayst szeretem jobban. Persze abból sem mindegy hogy melyik fajtát. Én a világos rózsaszín (soft kottont) szoktam venni. Jó puha, semlegesíti a szagokat, és nagyon sokat bír. Nekem még egyszer sem ázott át.

A Libresse ezzel szemben igen. Szerintem elég gagyi.

Én úgy vagyok vele, hogy inkább fizetek többet, de az legyen jó minőségű.

2017. szept. 12. 21:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért szeretem jobban, mert nem csörög zörög a betét miközben járkálok. Nem irritál, puha, jól tapad. Ennyi. Szerintem puhább mint az always cotton.
2019. márc. 3. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!