Lányok ti szeretitek a betéteket használni vagy jobbvolna ha nem kellene?
Utálom, így nem is használom.
Tampont használok a piros betűs napokon, egyébként pedig tisztaságit sem szoktam, mivel azt sem tudom elviselni, szerencsére nincs is szükségem rá.
Nem szeretem, ezért tamponozok.
20N
Micsoda kérdés. Nyilván valami kispasi írta ki. :)
Szeretjük vagy nem szeretjük, nem nagyon van más választás. Iskolába, munkába az első napokon tampon, de ha valaki mindig csak azt használja, annak sajnos árnyoldalai is lehetnek, bármilyen kényelmes. Gyengíti a hüvely izomzatát, irritálja a méhszájat, hosszútávon méhszájsebet okozhat, ami szélsőséges esetben rákhoz is vezethet. A tampon vegyi anyagokkal van átitatva, amik könnyen felszívódnak a testben és hosszútávon felboríthatják a hormonháztartást, cikluszavarokat okoznak. Éjszakára és otthon nem igazán ajánlott a tampon. Korábban én is csak azt használtam, mert sokkal kellemesebb, de amióta elmagyarázták nekem, milyen veszélyekkel jár, azóta csak csínján bánok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!