Hogy kell tampont felhelyezni?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok,legalább 4éve menstruálok.idáig csak betétet használtam,de úgy érzem,hogy az aktív tesi órák és úszások miatt jó lenne néha a tampon. Mennyire fájdalmas illetve hogyan kell "be/feltenni"? Eléggé félek tőle,főleg,hogy a rosszullét elkap attól a gondolattól is,hogy magamba keljen felnyúlni.2017. aug. 31. 21:07
1/5 anonim válasza:
Az elso egy ket alkalommal kellemetlen lehet, nekem is leginkabb a tudat volt az,de nem hinnem h fajna. "Hatra felfele" kell nyomni,es nagyjabol ameddig az ujad er.
2/5 anonim válasza:
Bele van írva a dobozában lévő papírra.
3/5 anonim válasza:
Ha irtózol a dologtól, hagyd, mert rohadtul fog fájni a rgörcsölés miatt.
Nem gáz a betét, én 23 éves koromig kénytelen voltam azt használni, mert marha szűk vagyok - még most is. .:(
5/5 anonim válasza:
Lehet, hogy először nem fog sikerülni, de 2., 3. próbálkozásra biztos
-Nagyon figyelj oda a higéniára, hogy nehogy valami fertőzésed legyen!
-Csavard le a fóliát róla
-Majd enyhén hátrafele nyomd fel ameddig tudod
-És utána is moss kezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!