Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem vagyok képes tampont...

Miért nem vagyok képes tampont felhelyezni? Mintha falba ütköznék.

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és sosem voltam képes tampont, vagy igazából bármit is felhelyezni. Akárhányszor menstruálok, eldöntöm, hogy na most tampont fogok használni, elegem van a betétből, most sikerülni fog, de akárhányszor megpróbálom, nem megy. Minthogyha egy falba ütköznék. Nem kifejezetten fáj, de nem megy tovább. Igen, TMI tudom, de ujjal is ugyan ez a helyzet. A legelső ujjpercnél mélyebbre nem megy. Ennek lehet valami komolyabb háttere?
2017. júl. 7. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kérdező, hogy próbálod felrakni?
2017. júl. 7. 15:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Neten néztem, hogy hogy kell felrakni, de egyszerűen egy ponton túl már nem megy.
2017. júl. 7. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Szűz vagy még? Valoszinuleg tul szűk a szűzhartyad es azert. OB minivel probalkozz akkor amikor legerosebb a verzesed
2017. júl. 7. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szüzen én se tudtam tampont használni, nagy ritkán sikerült a minit felkínlódnom.
2017. júl. 7. 19:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy amíg szűz vagy, ez valószínűleg így is marad. Én is ugyanezeket tapasztaltam. Nekem is csak azóta megy, amióta kapcsolatom van, de néha még így is fáj...

Tágabbnak kell lenni, ez a titok, és tudom, hogy ez csak úgy nem lesz. Próbáld mélyen befelé, picit ferdén. De lehet, hogy tényleg várnod kell.

2017. júl. 7. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon úgy tűnik, hogy várnom kell. Ez azért kár, főleg ilyenkor nyáron mikor vízközelben vagyok. Köszönöm a válaszokat
2017. júl. 7. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!