Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy működik? Ez beutalónak...

Hogy működik? Ez beutalónak számít? Pcos, inzulin, hormon

Figyelt kérdés

Voltam magándokinál aki írt egy lapot hogy mi a bajom,státusz majd a végére írta,hogy javaslat és felsorolta milyen értékeket kér laborból, plusz írta,hogy nőgyógyász is javasolt.

Megkérdeztem és azt mondta menjek be a kórhzba és megcsinálják. Akkor ez beutalónak számít? Azt sem értem,hogy egyszerre fogják nézni a hormonoat és egyszerre az inzulint? vagy külön napon kell menni?

2017. aug. 28. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:
nőgyógyászat nem beutaló köteles, a labor amit kért az meg nagy valószínűséggel fizetős, mert a magán orvos nem küldhet sztk alapú nem fizetős laborba. de azért menj be és kérdezd meg a labort hogy megcsinálják e. amúgy egy vérvételből megvan ez a 2 vizsgálat
2017. aug. 28. 18:41
 2/2 A kérdező kommentje:
én úgy tudom,hogy küldhet. állami kórházban dolgozik,csak van saját magánrendelése is. néztem a pecsétjén volt valami számozás is,szerintem az a beutaló száma.
2017. aug. 28. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!