Inzulin hatása? Tudományos leírást hol találok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szakdogához kellene nekem az inzulin hatásának molekuláris hátteréről valamilyen normális info.Valaki tudna ajánlani online könyvet vagy egy megbízható orvosi oldalt,ahol részletesen le van ez írva?Sajn os én csak angolt találok,de ezt magyarul sem könnyű megérteni...Részletes,mégis egyszerűbb,összefoglaló leírásra gondolok,ami az inzulinról,repectorairól és a folyamathoz kapcsolódó többi hormonról szól.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni!
2012. márc. 16. 22:05
1/3 anonim válasza:
Ha szakdogához kell, akkor javasolnám az igazi orvosi könyveket a könyvtárból, vagy az EISZ adatbázist, amibe a suliban ingyenesen beléphetsz.
2/3 anonim válasza:
Szakdogához nem keresünk semmit a neten (főleg nem eü témában). Irány a könyvtár, vagy a legközelebbi kórház könyvtára. Ott vannak szaklapok, hiteles források.
Egy másik eü-s szakdogaíró
3/3 anonim válasza:
Első vagyok, én is hétfőn adom le a szakdogám az ETK-n. Úgyhogy csak ismételni tudom magam: könyvtár vagy EISZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!