Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatnék tampont 14 évesen?

Használhatnék tampont 14 évesen?

Figyelt kérdés
Nos, már lassan 3 éve menstruálok és már nagyon elegem van a betétekből tesi órán elcsúszik, és utána átlátszik a nadrágon és állandóan szorongok miatta hogy vajon átáztam-e, elcsuszott-e, átlátszik-e, vagy ilyesmi..az egyik baratnom mar hasznal tampont (minit) és egyszer adott egyet, hogy próbáljam ki. Kipróbáltam simán fel tudtam helyezni és én sokkal jobbnak tartom mert nem kellene idegeskednem miatta. Anyukámmal már beszéltünk a tamponhasználatról, de nem mertem anyukámat megkérdezni, hogy lehetne nekem is azt használni. Nektek mi a véleményetek? Ti engednétek ennyi idősen?

2017. aug. 27. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 13 évesen használok tampont-és betétet felváltva. Szerintem teljesen normális. Ez nem korhoz kötött. Viszont arra figyelj,hogy ne maradjon bent 4 óránál több ideig.
2017. aug. 27. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha lányom lenne,(fiús anya vagyok) én engedném. Igaz a minitampon is megduzzad bent, tehát tágíthatja a rést a szűzhártyán. Beszélj anyuddal erről,ő is tudja mennyivel kényelmesebb a tampon, bizonyos helyzetekben.
2017. aug. 27. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:
58%

11 évesen megjött, anyám adott betétet. Nem tetszett. Másnap elmentem a boltba, azóta mindig tampont használok. Fel se merült bennem, hogy megkérdezzem, ez az én személyes magánügyem (anyám sosem használt tampont). Nemcsak minit használtam 11 évesen, az semeddig sem volt elég erős napokon.

Itt a gyk-n jöttem rá, hogy egyeseknek mindenféle fura problémájuk van a tamponnal. Én természetesnek vettem, hogy ki kell próbálnom, hátha az nem olyan brutálisan rossz, mint a betét. S bevált. Éjszaka, hosszú teljesítménytúra, strand, mindig segített a tampon. Akinek ez nem tetszik, az csinálja máshogy, én nem fogom szenvedtetni magam a betéttel.

2017. aug. 28. 00:35
 4/5 anonim ***** válasza:
12 eves vagyok, tampont hasznalok. En is minit mert nem olyan eros a verzesem, de szuzek normalt is hasznalhatnak siman.
2017. aug. 28. 06:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is a tampon vált be.

12L

2017. aug. 29. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!