Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már régóta próbálgatom a...

Már régóta próbálgatom a tampont, de mindig mellette kifolyik a vér amit nem értek mitől lehet?

Figyelt kérdés
A méret biztos jó,és ha fent van nem is érzem ezért gondolom azt hogy jól is rakom fel,szűz vagyok szóval tényleg nem hiszem hogy ilyen problémák lennének..de akkor nem értem..kb fél óra telhetett el akkor amikor felraktam szóval nem hiszem hogy olyan gyorsan megtelne főleg hogy már tudom azt hogy melyik nap milyen erős és az még csak az első nap volt..Nagyon elszomorít és nem tudom mitől lehet ha úgy érzem mindenre odafigyelek és helyesen csinálom

2017. aug. 25. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem jól nyomod fel, ennyi.
2017. aug. 25. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy alacsonyan helyezkedik el a méhszájad, és a tampon a méhszáj mellé kerül, így csak az az oldala tud megtelni, ami érintkezik vele. Ha zavar, próbáld meg kicsit alacsonyabbra helyezni a tampont, ha lehetséges (vannak nők, akiknek menstruáció idején egész lent, a hüvely bemenettől kb 2 cmre helyezkedik el a MSZ, de az is normális, ha valaki sosem éri el, nem vagyunk egyformán)
2017. aug. 25. 14:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Akkor majd kovetkezonek ugy probalom:) Mert mindig amig tudom es eler az ujjam feltolom es sose jo..Koszonom
2017. aug. 25. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!