Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a mellemen? Van...

Mi lehet ez a mellemen? Van okom aggódni? KÉP

Figyelt kérdés

ilyen volt tegnap, véres-gennyes váladék ürült belőle, háziorvosomnak megmutattam, nem nagyon foglalkozott vele, annyit mondott magától el fog múlni

[link]

mára ilyen lett

[link]

Mi lehet ez? Milyen orvoshoz forduljak ha nem javul?

nem vagyok kismama, nem is szoptatok

2017. aug. 25. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

Mihamarabb fordulj ezzel a nőgyógyászodhoz.

A melleden ez hol van pontosan, nem jövök rá a képből? Hirtelen lett ilyen? Csomót nem érzel? Rákszűrésre, mammográfiára jársz? Hány éves vagy?

Ennyiből nem lehet megmondani mi lehet a gond, de vedd komolyan a problémát, akár daganat is lehet.

(Kórházban dolgozok)

2017. aug. 25. 15:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen szinte a semmiből került elő az első kép, éreztem ahogy odanyúltam hogy valami nagyon fáj ott, akkor lettem rá figyelmes, nagyon megijedtem. Este úgy tűnt hogy lohad lejjebb a duzzanat, és reggelre pedig ilyen lett.

Azóta sem változott. 24 éves vagyok, most lett P3-as a rákszűrésem így most még jobban kétségbe estem. A bal mellem belső oldala.

2017. aug. 25. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel lehet inkább bőrgyógyászhoz kellene menned.De minél előbb,nehogy valami komolyabb bajod legyen belőle vagy megmaradjon a helye.Azért a véres gennyes váladék nagyon nem hangzik jól.
2017. aug. 25. 15:12
 4/6 anonim ***** válasza:

A p3as rákszűréstől ne ijedj meg annyira. Jól tudják kezelni.

Lehet csak egy gyulladás van a melleden, de mutasd meg a dokidnak.

2017. aug. 25. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nagyon kivehetetlen a kép. Ez csúnya pattanástól rovarcsípésig bármi lehet. Az a vörös rész, ami körülötte van, fáj, érzékeny?
2017. aug. 25. 15:18
 6/6 A kérdező kommentje:
tegnap nagyon fájt, most pedig érzékeny
2017. aug. 25. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!