Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnám megszokni a...

Hogyan tudnám megszokni a tampon használatát? És hogy milyen márkájut erdemes venni vagy nem erdemes 13/l

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele h fiatal vagyok de nekem a tampon kényelmes mig a betétet utálom. A betegsegekkel is tisztában vagyok!
2017. aug. 18. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha kényelmes, akkor mit kell megszokni rajta? Nem is értem a kérdésedet.:) Amúgy én két márkát használok, OB-t vagy Naturellát. Az OB-t szűzként sokkal könnyebb volt használni a silk touch borítása miatt, de most már felnőttként teljesen mindegy.
2017. aug. 18. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszt:) igazából kényelmes csak azert még felek egy kicsit😌meg a többi tampomt szoval nem az ob t mennyire könnyű felhelyezni meg ugye meg szűz vagyok
2017. aug. 18. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:

En is 13 eves korom ota hasznalok csak tampont. Akkor is most is csak OBt használok. Abban bízom meg, oké, hogy drága de ez van. A Silk Touch boritasank koszonhetoen konnyebb felhelyezni. Amugy most 15 vagyok és OB minit használok, ha vízbe megyek vagy tudom hogy sokáig nem lesz lehetőségem cserélni (max 8 óra!!) akkor normált, de nekem az kicsit fáj a kiszedésnél ezért legtöbbször minit.

Nem kell rajta megszokni semmit mert akkor van jó helyen ha nem érzed.

2017. aug. 19. 09:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm én előszőr jessaval próbálkoztam azzal kicsiz nehez volt de most kipróbáltam az ob minit es azt tényleg sokkal könnyebb felhelyezni es a többi markat is könnyű felhyezni?
2017. aug. 19. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!