Diane-35 tabletta szedését ki lehet váltani valamilyen homeopátiás szerrel, ami helyre teszi a bőrömet?
Szedd egy darabig én azt tanácsolom,a mensid is beállítja és a bőröd is szebb lesz.Kevés a hormon benne és nem okoz mellékhatásokat.A bőrgyógyász is bogyókat írna,én tudom átestem rajta,a diane helyretette az arcom.
Kamillatea cukor nélkül,áttörlöd az arcod párszor naponta,enyhíti a gyulladásokat.Nőgyógyász ajánlotta a dianét??Mert akkor homonproblémák okozzák a pattikat.Nekem annak idején igen.
Ha rám hallgatsz ne szedd!!!!Tapasztalatból mondom,19 évesen elkezdtem szedni a Diane 35-öt,nem a pattanásimra,ugyanis nem voltak,csak mitesszerek a T vonalon.Abszolút nem alacsony a hormontartalma,sőt a fogamzásgátlók közül a legmagasabb a hormontartalma!!
Igazából ez a gyógyszer az antiandrogént nyomja el,amit ha abbahagysz "kitör" a tesztoszteron és vagy az arcodat lepi el a pattanás,vagy a hajad hullik.
Nekem pattanásos lett az arcom,voltam mindenféle kivizsgáláson(MR.UH,)szerencsére minden negatív lett.Tesztoszteronom magas a normálnál,ezt köszönhető a gyógyszernek ami elnyomta teljesen az androgén müködését.
Abbahagyás után meg "kitör"Szerintem kérj a nőgyógyászodtól beutalót hormonvérvételre,és ott sok minden kiderül.
Van a gracial fogi.gátló ami alacsonyabb hormontartalmú.
Én csiszolásokra és tisztításra vmint lámpázásra járok,ami segített,meg persze a tisztulási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!