Ha az angolok azt írják hogy a C-vitamin előrehozza a menstruációt, és a magyarok azt hogy késlelteti, akkor mi az igazság?
Figyelt kérdés
És milyen mennyiségben kell enni hogy használjon?2017. aug. 12. 18:52
1/8 anonim válasza:
A C-vitamin semmit nem tesz a menstruációval, ezért mindegy, hogy mikor ki mit ír.
Akinek "használ", annak azért, mert anélkül és késett vagy sietett volna neki, csak a vitaminra fogja.
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
C-vitamin: nagy dózisú C-vitamin az érfalakra gyakorolt jótékony hatása révén eltolhatja a ciklust: erősíti az érfalat, antioxidáns hatása is van. Érdemes természetes formájában (zöldség, gyümölcs) fogyasztani, azonban vitaminkészítményként is bevihető a szervezetbe.
Részletek: [link]
4/8 anonim válasza:
Semmi köze nincs hozzá, egy HORMONÁLIS ciklusról beszélünk, azt semmilyen vitamin nem tologatja.
Biológia!
5/8 anonim válasza:
a hormonokat és a test állapotát, részben befolyásolják a tápanyagok is , ezt neked is be kell látnod.
6/8 anonim válasza:
Hááát.. én csak saját tapasztalatot tudok mondani. Én 1 hónapja hagytam abba a C-vitamin kúrát (napi 1000 mili), és késett a menstruációm majdnem 1 hetet. Persze rengeteg másik dolog is okozhatja nyilván, de ez az egyetlen ami változott mostanában az életmódomban.
7/8 anonim válasza:
Én ebben a kérdésben úgy gondolkodom, hogy:
Ha ilyen szinten befolyásolni tudná, akkor nem lehetne olyan könnyen hozzájutni, nem?
8/8 anonim válasza:
igen mert már a c vitamin is méreg XD..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!