Nagyon hullik a hajam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb két éve nagyon durván hullik a hajam, de egyáltalán nem látszik rajta. Ezt úgy értem, hogy nincs megritkulva, nagyon is egészségesen dús és szép. Voltam vérvételen és az alapján sincs semmi bajom. Tudtok javasolni valami olyan készítményt ami hat? Pl a hair clinique. De olyanra is kíváncsi lennék ami totál pénzkidobás, nehogy megvegyem. Köszi előre is :)2017. ápr. 26. 20:56
1/3 anonim válasza:
További vizsgálatok sem ártanának, ha valóban nagyon hullik a hajas, pl pajzsmirigyműködés irányában, fogászat, hasi ultrahang nem ártana. Ha valóban kizárnak minden lehetséges betegséget, akkor érdemes bármivel is próbálkozni.
2/3 anonim válasza:
Inkább vizsgáltasd ki magad, ne kapszulákat vegyél. Bármi lehet. Vas hiány, pajzsmirigy gondok, stb stb.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is jolenne meg egy kivizsgalas, de a Biovanne plust nagyon ajanlom, nekem rengeteget segitett, alig hullik mar a hajam es a borom is sokkal szebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!