Lassan 20 napja megvan a menzeszem, hullik a hajam és szédülök, de az orvos azt mondta nincs komoly baj és a nuvaring fogamzásgátló miatt van ez, szerintetek?
December 24-én jött meg, fel is tettem a Nuvaringet, viszont a menzeszem ilyenkor általában 4 napig tart.. most viszont már lassan 20 napja van meg.. Már a használata előtt volt hogy gyakran szédültem annyira hogy úgy éreztem mindjárt össze esek.. ez két naponta van kb. A hajam nagyon hullik illetve a hátam kicsattogott még novemberben és azóta is folyamatosan gyulladt pattanás szerű valamik vannak rajta..
A nőgyógyászom azt mondta, összezavartam a hormonjaimat, mivel egy éve kezdtem a nuvaringet és akkor SEMMI BAJOM NEM VOLT! Viszont utána kihagytam 3 hónapot vele és most kezdtem el megint használni. A nődoki szerint emiatt van csak a vérzés, és ez 3 hónap alatt(!!!) elmúlik... én még ilyenről nem hallottam hogy hónapokig megvan és ez normális lenne.. De szerinte az!
Ráadásul a libidóm is a múlté, egy ideje teljesen megszűnt.. Kn két hete vettem észre.
Történt már valakivel ilyesmi? Nem tudom elhinni hogy ez normális.. Magán nőgyógyásznál voltam...
elmennék egy másik orvoshoz - nem normális :((
és át kellene térni a gumira - ez van, nem mindenki bírja ezeket.
Egyebkent hormonalis fogamzasgatlasnal az elso harom honapban tenyleg normalis a verzeszavar. (Most olyan, mintha kb most kezdte volna el)
De en is megkerdeznek egy masik orvost, mert ez eleg gyanus pajzsmirigy betegsegre is, akkor pedig nem is ved a terheseg ellen, szoval surgosen masik nogyogyasz vagy endokrinologia.
Mikor legelőször elkezdtem használni a nuvaringet semmi bajom nem volt tőle, sőt, előtte mindig elképesztően fájt a hasam mikor megjött de ettől a fog.gátlótól elmúlt a fájdalom ... illetve az arcom/bőröm is szebb lett tőle.
Nem fogok gumit használni mert eléggé érzékeny rá a hüvelyem.. ezért irattam fogamzásgátlót, de mivel anyumnak van egy betegsége ami örökölhető ezért választottuk a nuvaringet mert ez kíméli a májam és szájon át alkalmazható tablettát nem szeretnék szedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!