Mit fognak velem csinálni?
Figyelt kérdés
14eves lany vagyok
Hasi ultrangon egy nagyra nott cisztat talaltak(a hasam is elore van domborodva)
Mit csinalnak?
Megmutenek vagy gyogyszer?
Ugye nem veszik ki a petefeszkem?:(
2017. aug. 4. 14:37
1/4 anonim válasza:
Nekem 6 centis cisztát távolítottak el, a petefészkem megmaradt, teherbe is tudtam esni, azt se befolyásolta.
Ha nem múlik el neked, valószínű laparoszkópos műtétet javasolnak. Nekem is ez volt, kicsit kellemetlen 1-2 napig, de én fájdalmat se éreztem utána.
Ne félj, minden rendben lesz veled.
2/4 anonim válasza:
Van akinek kiveszik a petefeszket, van akinek nem. Az orvos vagy megmondja elore, vagy mutet kozben kiderul.
3/4 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. De mivel fiatal vagy, szerintem próbálják majd elkerülni a műtétet. Ha a gyógyszer nem használ, akkor sajnos elkerülhetetlen. De ahogy előttem is írták, első sorban leszívni próbálják majd, ami nem jár a petefészek eltávolításával. De azt azért remélem tudod, hogy 2 petefészked van, attól, hogy az egyiket kiveszik, még ugyan úgy termékeny leszel, a tested egy idő után megszokja, hogy mindig ugyan abból a petefészekből kell petesejtet indítani (mivel csak az van ugye). Annyi csak, hogy a másikra jobban kell majd vigyázni, többször kell ellenőriztetni, nehogy annak is baja legyen.
4/4 anonim válasza:
Kivenni nem igazán szokták, max csonkolják. Ha a gyógyszer nem hat, 5 cm felett nem szívogatnak, mert vissza fog telődni. Ilyenkor műtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!